Adrian Despot la Rock FM: Sper ca la anul vom lansa un nou album Vita de Vie

Trupa Vita de Vie a lansat luni dimineata, in exclusivitate la Rock FM, noul videoclip al piesei „Ce conteaza”, ce a putut fi vizionat, incepand cu ora 9:30, pe site-ul www.rockfm.ro. Cu aceasta ocazie, artistii au cantat live pentru ascultatorii Rock FM in studioul matinalului „Rock in the Morning”, realizat de Lucian Boariu.

„Piesa a aparut in 1999 pe albumul 'Fenomental' si am reeditat-o acum trei luni de zile pe albumul \'Acustic\', acesta fiind un album pe care am strans piesele noastre cele mai reprezentative si le-am reorchestrat intr-o forma acustica. Pe albumul 'Acustic' piesa 'Ce conteaza\' are aportul domnilor Florin Ochescu si Eugen Caminschi, amandoi chitaristi de vaza ai tarii si foarte buni prieteni cu noi”, a declarat Adrian Despot.

„De ce ati ales aceasta piesa pentru videoclip?”, a intrebat Lucian Boariu.

„In primul rand pentru ca ea reprezinta cel mai bine starea pe care am avut-o cu totii atunci cand am lucrat la albumul \'Acustic\' si mai ales starea pe care am prins-o cu totii – atat noi, cat si publicul – in momentul in care ne aflam pe scena si cantam la lansare, care a avut loc la Teatrul National Bucuresti, acum trei luni de zile”, a declarat solistul. „Mai mult, este micul nostru tribut adus marelui chitarist care este Florin Ochescu”, a adaugat el.

„Care este povestea videoclipului?”, a fost o alta intrebare adresata invitatilor.

„Initial am vrut sa face un filmulet ca sa ne aducem aminte, cand vom fi cu stranepotii pe genunchi, cum a fost la lansare. A iesit atat de bine, incat am zis ca trebuie neaparat sa facem un videoclip din tot ce s-a intamplat la Teatrul National”, a raspuns Despot. „La concertul de lansare, din pacate, Florin Ochescu nu a putut sa ajunga, si atunci a trebuit sa-l 'vanam' putin prin Bucuresti, sa-l prindem si sa-l filmam, pentru ca ne doream sa fie si el acolo”, a spus artistul.

„In momentul de fata, avem trei piese care sunt gata in proprortie de 99 la suta. Asteptam sa vina toamna, sa putem pleca si noi in vacanta, sa ne intoarcem acasa si incepem sa lucram la viitorul album Vita de Vie, care va fi cu siguranta electric”, a declarat Adrian Despot. „Sper ca vom apuca sa-l lansam la anul, dar suntem o formatie auto-condusa si de obicei nu respectam deadline-urile pe care ni le impunem atunci cand vine vorba de albume, pentru ca e studioul nostru, ne producem acolo piesele si stam cat credem noi de cuvinta pentru ca, in momentul in care scoatem materialul pe piata, sa fim suta la suta multumiti”, a spus invitatul.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro