ADMITERE PRIN SMS LA UNIVERSITATEA din BUCURESTI

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (A.S.L.S.) organizeaza in perioada 23/08/2005 – 1/10/2005 un centru de asistenta pentru sesiunea de admitere a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Bucuresti.

Initiativa studentilor s-a nascut dintr-o reala nevoie de comunicare si informare in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a procesului de admitere la facultate. Ineditul acestui centru de asistenta consta in folosirea tehnologiilor de ultima ora. Astfel, studentii inscrisi la admitere au acces in premiera pe tara la un serviciu care implica transmiterea rezultatelor de la examene prin SMS, Internet sau CALL CENTER.

De asemenea, voluntarii A.S.L.S. ofera viitorilor colegi consultanta si consiliere in vederea luarii celor mai bune decizii cu privire la cariera lor. Printre serviciile oferite online 24h/24 mentionam: LIVE CHAT, FORUM, CONSILIERE PRIN E-MAIL si CENTRUL WEB PENTRU CAZARE ALTERNATIVA.

Aceasta initiativa este apreciata de parintii si elevii din provincie care sunt scutiti in acest fel de drumurile obositoare pana in capitala. Datorita succesului inregistrat in primele zile, organizatorii planuiesc extinderea proiectului de asistenta prin SMS la nivel national.