Adina Buzatu, aparitie de senzatie la petrecerea The One cu o ie de imprumut

A asortat o palarie Borsalino la ia moldoveneasca a Mioarei Velicu

Stilistul Adina Buzatu a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la petrecerea aniversara a revistei The One. Adina a acceptat cu placere provocarea lansata de dress-code-ul traditional romanesc al evenimentului, care impunea purtarea iei, si a reusit sa-si compuna o tinuta care a atras toate privirile.
Pentru procurarea iei, a apelat la artista de muzica populara Mioara Velicu, cu care s-a imprietenit in urma cu doi ani la emisiunea “O data-n viata”. Generoasa, cantareata i-a sarit imediat in ajutor, imprumutandu-i o valiza intreaga cu ii autentice si foarte valoroase din zona Moldovei, pe care le are in colectia sa de generatii.
“Ii multumesc din suflet doamnei Mioara Velicu, este un om pe care il respect si il iubesc, o artista desavarsita, care se poate mandri cu ceva la care multi dintre noi doar visam: 50 de ani de cariera”, a spus Adina Buzatu.

Adina a integrat ia intr-o tinuta conform stilului ei, asortand-o la o palarie Borsalino, fusta vintage de piele model sirena de la brandul frantuzesc Jitrois si sandale cu tinte Burberry.