ADCOS Romania se implica in afirmarea tinerilor din Romania

decembrie 13, 2004

ADCOS Romania se implica in afirmarea tinerilor din Romania ADCOS Romania a participat, in perioada 6-10 decembrie, la Saptamana IT pentru Excelenta, eveniment realizat de organizatia studenteasca 3i in colaborare cu Academia de Studii Economice Bucuresti si dedicat studentilor din domenii precum: Cibernetica, Informatica Economica, Automatica si Calculatoare din cadrul ASE, UPB (Universitatii Politehnice Bucuresti) si Universitatii Bucuresti.

Scopul SITE a fost de a familiariza cei peste 90 de studenti participanti cu standardele unui domeniu atat de exigent cum este Tehnologia Informatiei si cu gradul de pregatire care se cere unui tanar la angajarea intr-o astfel de institutie.

ADCOS a prezentat, pe linga solutiile sale de management al afacerilor - ERP-ul propriu AIS, solutia e-Project Management, CRM-ul GoldMine (Customer Relationship Management), aplicatia de e-Learning sau cea de Automatizare a Fortelor de Vanzari Mobile - si provocarile unei firme de software cu clienti pe piete externe, cu participare activa si constanta la targurile interne si internationale si cu implicare sustinuta in promovarea imaginii si talentelor romanesti peste hotare. (ADACOS)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro