ADAC a favorizat VW Golf pentru titlul Masina anului in Germania

Un scandal de proportii a izbucnit in industria auto din Germania, dupa ce au aparut o serie de informatii potrivit carora ADAC ar fi favorizat VW Golf, astfel incat popularul model sa-si adjudece titlul de „Masina Anului in Germania”. Frauda a fost reclamata de fostul purtator de cuvant al clubului automobilistic. Acesta sustine ca numarul voturilor a fost inmultit cu 10.

ADAC, omologul german al ACR, si-a castigat reputatia in domeniul sigurantei rutiere prin intransigenta si rigurozitatea testelor pe care le face. Imaginea ADAC este grav afectata acum dupa ce o persoana din interior, in persoana purtatorului de cuvant Michael Ramstetter, care reclama faptul ca rezultatele votului pentru adjudecarea premiului Gelber Engel 2014 (Ingerul Galben – „Masina anului in Germania” ) au fost modificate in favoarea VW Golf.

Asociatia a declarat VW Golf cea mai buna masina in 2013, dupa ce voturile au fost inmultite cu 10. Ramstetter, actualmente demisionar din ADAC spune ca VW Golf a obtinut 3490 voturi, iar oficial au fost anuntate 34.090. In urma acestei modificari, ierarhia nu s-a schimbat.

Sursa: Automarket.ro

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro