Acumen Integrat lanseaza IndicatoridePerformanta.ro - Portal specializat in ...

Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 250 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupati in 24 de industrii si 14 arii functionale. Noi exemple sunt adaugate zilnic in baza de date, calitatea si relevanta lor fiind garantate printr-o documentare atenta si un proces de asigurare a calitatii riguros.

Continutul este completat de sectiunea KPIs in practica, un catalog online gratuit cu exemple de rapoarte care ilustreaza utilizarea indicatorilor de performanta in mediul de afaceri din Romania. In prezent, catalogul contine peste 130 de exemple de rapoarte de performanta publicate de organizatii pe propriile pagini web.

Pentru a facilita invatarea colaborativa si interactiunea intre profesionisti, portalul contine o sectiune interactiva, care ofera membrilor comunitatii IndicatoridePerformanta.ro oportunitatea de a adresa intrebari, a raspunde la cele lansate sau a le explora pe cele deja solutionate. Sectiunea KPIs 101 si blogul pe teme legate de Managementul Performantei ofera o privire de ansamblu asupra acestui domeniu. O serie de alte resurse valoroase, cum ar fi carti, articole si alte pagini web recomandate, completeaza varietatea de continut a portalului.

“IndicatoridePerformanta.ro este dedicat tuturor profesionistilor din organizatii interesati de Managementul Performantei, respectiv de selectia si utilizarea unor Indicatori Cheie de Performanta adecvati realitatii proprii”, potrivit editorului IndicatoridePerformanta.ro, Sorina Mone. “Membrii comunitatii online se pot inregistra gratuit, pot salva exemplele selectate de KPIs pentru a-i utiliza ulterior si pot propune noi exemple de indicatori, articole, link-uri sau alte resurse. Incurajam astfel contributia membrilor la dezvoltarea IndicatoridePerformanta.ro, pentru a beneficia de o resursa tot mai valoroasa, care sa-i sprijine in initiativele proprii de eficientizare a activitatilor si de imbunatatire a performantei organizatiilor in care activeaza.”

Portalul poate fi accesat la adresa: http://www.IndicatoridePerformanta.ro sau pe scurt: http://www.KPIs.ro.

... » citeste tot comunicatul - Acumen Integrat lanseaza IndicatoridePerformanta.ro - Portal specializat in ...

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro