Acum puteti cumpara bilete la meciul FC Dinamo - FC Barcelona si de la casele de bilete

iulie 26, 2012

Incepand de astazi, 26 iulie, biletele pentru meciul amical dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Barcelona vor putea fi gasite si la casele de bilete de la National Arena, intrarea din Bulevardul Basarabia.

Ascend NetSolutions, compania specializata in servicii de ticketing si operatorul site-ului www.BileteNationalArena.ro ce se ocupa de vanzarea online a biletelor pentru meciul amical dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Barcelona, anunta ca, in urma solicitarilor fanilor celor doua echipe, acestia vor putea achizitiona biletele si de la casele de bilete ale National Arena, intrarea din Bulevardul Basarabia.

Astfel, suporterii celor doua echipe vor putea sa isi achizitioneze biletul fizic, incepand de maine, 26 iulie, ora 10 direct de la casa de bilete, pentru meciul dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Barcelona din 11 august.

Vanzarile de bilete pentru meciul demonstrativ vor continua si pe Internet prin intermediul site-ului www.BileteNationalArena.ro, modalitatile de plata fiind: card bancar si transfer bancar prin platforma de plati PayU precum si plata ramburs prin Fan Courier.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro