Activitati de cuplu ce pot fi desfasurate pe perioada pandemiei!

Cuplurile ce locuiesc impreuna si s-au autoizolat se pot declara norocoase. Aceasta perioada grea poate trece mult mai usor din doi. COVID-19 nu doar ca afecteaza sanatatea, ci poate lasa oamenii autoizolati sau carantinati cu sechele. Putem aminti aici de starile dese de anxietate, depresie, accentuate de gandul la libertatea pusa in momentul de fata sub sechestru.

Insa, cu totii ar trebui sa privim partea plina a paharului si anume faptul ca avem acum, mai mult ca niciodata, timp pentru noi. Indiferent de cat de apasatoare ar putea parea la inceput orele si implicit zilele petrecute in autoizolare, desfasurand activitati diverse in doi sau chiar singuri, toata aceasta perioada critica nu ne va lasa cu sechele.

O metoda antistres extrem de eficienta!

Stresul si implicit monotonia sunt primii factori cate actioneaza acum asupra starii noastre de sanatate. Insa, pentru a le tine la distanta, se pare ca masajul este una dintre cele mai eficiente metode. Fie ca vorbim de masajul de relaxare, cel tarepeutic care oricum implica relaxare sau chiar masajul erotic, format din relaxare combinata cu o nota de erotism, scopul este acelasi – deconectarea de la tot ce inseamna cotidian si implicit griji.

Conturand intreg subiectul in jurul masajului erotic, ne putem da seama cu usurinta ca multi dintre romani se feresc sa vorbeasa despre el, considerandu-l inca un subiect tabu. Fie ca vrem sa nu, eroticul oricum face parte din viata fiecaruia, iar acum, in autoizolare, acesta ar trebui exploatat mai mult ca niciodata.

De la tabu la o activitate ce creeza dependenta!

La un moment dat, orice activitate desfasurata in autoizolare va trece in sfera banalului, cuplurile fiind nevoite sa incerce ceva nou. Masajul erotic este o recomandare in acest sens. Vorbim de un masaj ce relaxeaza profund, cauza fiind in acest sens nota de erotism, cea care schimba intreaga desfasurare a lucrurilor.

Artemis Masaj, salon de masaj erotic din Bucuresti, desi si-a suspendat activitatea pe toata perioada pandemiei, are inca activ site-ul oficial. In cadrul sau sa regasesc atat serviciile de care cei interesati ar putea avea parte, cat si sectiunea de blog, blog plin cu o multime de idei ce pot fi incercate chiar si acasa.

Chiar daca poate emotiile sunt un impediment, lipsa curajului de asemenea, incetul cu incetul masajul erotic va lua cu siguranta locul celui clasic. De exemplu, maseuzele de la Artemis Masaj foloseau un ingredient cheie la realizarea masajelor si anume uleiul de argan. El poate fi folosit si de catre cuplurile aflate in autoizolare pe post de element de start, element ce poate inclina balanta inspre un masaj erotic ca la carte.

Piese preferata pe fundal, un mini bar, precum se regaseste si la Artemis, sunt doar doua dintre elementele ce pot contura in cadru intim, propice pentru realizarea unui masaj erotic. Nu in ultimul rand, spiritul creativ al partenerilor se poate contopi intr-un astfel de cadru pentru ca intreaga activitate sa atinga apogeul in ceea ce inseamna eroticul.

Blogul disponibil pe masajclub.ro poate fi cea mai buna sursa de inspiratie pentru cuplurile aflate acum in autoizolare.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Activitati de cuplu ce pot fi desfasurate pe perioada pandemiei!