Actionar la Flamingo!

iunie 11, 2005

S-a lansat prima oferta publica primara de actiuni a unei companii românesti de IT

Flamingo International S.A., unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de IT&C româneasca, lanseaza în perioada 15-22 iunie 2005 o oferta publica primara initiala de actiuni. Numarul de actiuni oferite este de 17.000.000, cu posibilitatea de majorare cu 15% pe perioada de derulare a Ofertei. Oferta se va derula printr-o procedura competitiva, pretul la care se pot primi subscrieri fiind cuprins în intervalul 18.000 ROL/actiune (1,8 RON/actiune) si 24.000 ROL/ actiune (2,4 RON/actiune).

Valoarea minima a unei subscrieri va fi de 15 milioane ROL (1.500 RON), iar cea maxima de 75 miliarde ROL (7,5 milioane RON).
În cazul în care pretul indicat de investitor în formularul de subscriere este mai mic decât pretul final stabilit corespunzator conditiilor prevazute în prospectul de oferta, subscrierea nu va fi considerata valabila si va fi automat respinsa de catre emitent. În cazul în care pretul indicat în formularul de subscriere este mai mare sau egal cu pretul final, actiunile vor fi alocate la pretul final stabilit.

Oferta este intermediata de un Sindicat de Intermediere, format din Raiffeisen Capital&Investment si ING Securities, ambele entitati având calitatea de Manager Principal. Consultantul juridic al celor doi intermediari este Linklaters, Miculiti, Mihai & Asociatii sca.

Subscrierile se pot realiza prin orice SSIF autorizat de CNVM.

Actiunile care fac obiectul acestei oferte sunt actiuni nou emise, care au aceleasi caracterisitici cu actiunile existente, conferind aceleasi drepturi ca si acestea. În urma ofertei publice, Emitentul doreste înscrierea actiunilor la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.

Prin aceasta, Flamingo International va deveni prima companie din sectorul IT listata la Bursa de Valori Bucuresti. (Flamingo)

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro