Accesorii esențiale pentru noul tău Samsung S22

Noul Galaxy S22 este unul dintre smartphone-urile de ultimă generație de pe piață, care s-a aflat în primele rânduri de la lansare și putem spune că este o achiziție inteligentă care oferă un set grozav de specificații și putere în toate privințele la un preț bun. Te gândești să cumperi noul Samsung S22? Dacă da, ar trebui să-l protejezi și să-l echipezi cu cele mai bune huse și accesorii.

Încărcător de perete Samsung cu încărcare rapidă USB-C de 25 W

Dacă ați cumpărat unul din noile modele de Samsung S22, atunci acest încărcător de perete de 25 W este o achiziție obligatorie. Noile telefoane de la Samsung nu vin cu încărcător în cutie, deci dacă nu aveți deja un încărcător pe acasă, este necesar să achiziționați unul original.

Samsung Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro sunt cea mai recentă pereche de căști cu adevărat wireless pe care Samsung a lansat-o. Acestea dispun de anulare activă a zgomotului, precum și de sunet ambiental. Astfel, puteți să vă scufundați în sunetul dvs. și, de asemenea, să auzi ce se întâmplă în jur atunci când este nevoie. Acestea oferă, de asemenea, un sunet mult îmbunătățit, făcându-le grozave pentru audiofili. Galaxy Buds Pro sunt perfecte pentru cei care cumpără seria Samsung S22, deoarece funcționează perfect cu ele. Alegeti telefonul Samsung S22 potrivit de pe emag.ro

PopSockets: Pop Grip

PopSockets PopGrip este un accesoriu foarte tare pentru orice telefon. Și motivul pentru care acesta este cel mai bun PopSocket pe care îl puteți cumpăra chiar acum este că vă permite să schimbați partea de sus. Deci, dacă vrei să schimbi culoarea, poți. PopGrip este cu adevărat grozav, deoarece vă permite să țineți telefonul mult mai ușor, în special pentru telefoanele mai mari cum este Samsung S22 Ultra, dar funcționează grozav chiar și pe cele mai mici, cum ar fi Samsung S22. Dar funcționează și ca un fel de suport pentru smartphone-ul tău. Permițându-ți să-l folosești pe zboruri lungi pentru a viziona un film sau două, fără a fi nevoie să ții telefonul în mână tot timpul. Este o invenție foarte tare și este ceva pe care toată lumea ar trebui să o aibă. Puteți atașa PopGrip-ul la carcasă, astfel încât să nu vă stricați și telefonul.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 Classic este o opțiune excelentă de ceas inteligent pentru cei care caută ceva care să fie mai mult un smartwatch decât un tracker de fitness, cum ar fi Fitbit. Galaxy Watch 4 Classic este un ceas inteligent cu aspect impresionant, cu capacitatea de a vă urmări antrenamentele și chiar înotul deoarece este impermeabil. De asemenea, trimite notificări la încheietura mâinii. Funcționează cu orice smartphone Android, dar funcționează cel mai bine cu smartphone-uri Samsung precum Galaxy S22.

Încărcător wireless Samsung 15W Duo

Acesta este noul Wireless Charger Duo de la Samsung, care este încă limitat la 15 W. Și asta pentru că telefoanele Samsung funcționează doar până la 15 W. Acest încărcător vine în alb-negru, astfel încât să-l poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine acasă sau la birou. Fiind un încărcător duo, vă poate încărca telefonul Samsung S22, precum și ceasul inteligent, sau poate și căștile. Din păcate, aici puteți încărca doar un telefon odată, deoarece celălalt încărcător secundar este mai lent. Și destinat căștilor sau unui ceas inteligent.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro