Acces la bai reci, la Vraja Marii

La Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii intalnesti tot ce ai nevoie pentru reabilitarea starii de sanatate, raze ultraviolete, bai sarate in lacul Techirghiol, bai in mare si bai reci de namol, pe plaja privata de pe malul lacului Techirghiol, in statiunea Eforie Sud. Pana pe data de 15 septembrie va asteptam la Vraja Marii bai reci de namol, chiar daca nu sunteti pacientii nostri puteti intra pe baza unui abonament sau a unui bilet individual. Ne-am conformat regulilor in vigoare si va asiguram de o sedere in conditii de igiena si siguranta, de protectie si tratamente care respecta masurile de distantare sociala.

In anul 1924, namolul din Techirghiol a primit medalia de aur, la Expozitia Universala de la Paris, fiind considerat cel mai bun namol din lume, avand o multime de proprietati si fiind foarte util in tratamentul diferitelor afectiuni. Acest namol este foarte bine hidratat si are un continut mare de substante minerale precum Ca, Mg, K, Fe si se foloseste fie incalzit, pentru diverse proceduri: impachetari, cataplasme, tampoane vaginale si in amestec cu apa sarata din lac, pentru bai la cada, fie pentru onctiuni, atat timp cat vremea ne permite, pe plaja din Eforie Sud, de pe malul lacului Techirghiol. Baza de tratament din Constanta respecta conditiile de siguranta atat in interior, cat si pe terasa restaurantului.

Tratamentele cu namol de pe plaja privata din Eforie Sud, de pe malul lacului Techirghiol sunt disponibile atat pentru pacientii bazei noastre de tratament cat si publicului larg!

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Acces la bai reci, la Vraja Marii