Abonatii COSMOTE isi pot achita facturile prin intermediul a peste 500 de oficii postale ale Postei Romane

Abonatii operatorului de telefonie mobila COSMOTE isi pot achita facturile prin intermediul a peste 500 de oficii postale urbane informatizate ale Postei Romane.

Pentru efectuarea platilor, clientii COSMOTE trebuie sa prezinte factura cu cod de bare, avand posibilitatea de a achita orice suma, indiferent de valoarea mentionata pe factura. Angajatul postal va elibera o chitanta stampilata si semnata, care atesta efectuarea platii.

Colaborarea dintre COSMOTE si Posta Romana vizeaza si utilizatorii de cartele preplatite COSMOTE. Acestia isi pot reincarca cartelele prin intermediul a peste 500 de oficii postale din mediul rural si urban.

Informatii suplimentare despre reteaua oficiilor postale care incaseaza facturile emise de operatorul de telefonie mobila COSMOTE pot fi obtinute on-line, accesand site-ul www.posta-romana.ro sau telefonic, apeland serviciul de relatii cu clientii Infopost la numarul de telefon 9393 pentru Bucuresti, sau 021/9393111, pentru celelalte localitati din tara.

Compania Nationala Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale. Compania este organizata in zece directii regionale, 41 de structuri judetene, trei sucursale specializate si o filiala. Posta Romana este operatorul cu cea mai mare retea de retail din tara, formata din peste 7.100 de subunitati postale, dintre care 1.100 informatizate si peste 500 incluse in VPN. Posta Romana livreaza corespondenta la peste 7.500.000 de adrese si ofera clientilor, pe langa serviciile traditionale, servicii bazate pe cele mai noi tehnologii, care asigura transmiterea securizata a banilor, incasarea facturilor la utilitati, prestarea serviciilor bancare si chiar transmiterea de mesaje de la casute de e-mail la adrese postale. (Cosmote)