Abonamente la revistele CHIP cu plata online

Chip.ro, una dintre cele mai vizitate pagini de Internet dedicate lumii IT&C din România, acceptă acum şi plata online prin GECAD ePayment pentru abonarea la revistele CHIP Computer & Communications, CHIP Special, PC-Practic, CHIP FOTO-VIDEO Digital, la care se va adăuga în curând şi revista Level, dedicată pasionaţilor de jocuri pe calculator. Doritorii îşi pot cumpăra, de asemenea, doar anumite numere din reviste, în cazul în care au ratat apariţia lor, sau pot opta pentru una dintre ofertele speciale prezentate pe site.

Pe lângă ştiri din domeniu, teste software şi de componente hardware, sfaturi practice şi comentarii referitoare la evoluţiile de pe piaţa de profil, o secţiune de download şi forum de discuţii, site-ul Chip aduce astfel încă un beneficiu cititorilor săi.

“Dorim să răspundem cât mai repede cerinţelor clienţilor noştri, motiv pentru care am hotărât să le oferim şi facilitatea de plată online cu cardul. Cred că dezvoltarea comerţului electronic în România este foarte importantă şi trebuie susţinută”, declară Lucian Bitai, redactorul şef al Chip.ro.

Chip.ro vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată ale GECAD ePayment. În acest mod, Chip.ro asigură clienţilor săi un serviciu sigur şi eficient de comandă şi plată online. Următoarele carduri de credit sau de debit sunt acceptate la plată: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard şi Maestro.