A fost lansata cea mai mare platforma online de locuri de munca in domeniile medical si farmaceutic

MedPharmJobs.com este cea mai mare platforma de locuri de munca specializata din lume, dedicata domeniilor medical si farmaceutic. Ofertele de munca afisate nu ii vizeaza doar pe medici si pe asistente, ci si pe alti specialisti din domeniile medical, farmaceutic, cercetare medicala, stomatologie si inginerie medicala.

MedPharmJobs.com face posibila gasitea unui job pe piata de munca locala si internationala. Pe langa oferte de la angajatori de varf din domeniu, portalul ofera in exclusivitate si servicii precum: modele de CV-uri medicale, articole, analize si interviuri ale liderilor de opinie despre dinamica pietei de munca in sanatate, la nivel mondial.

Una dintre optiunile deosebite oferite de portalul MedPharmJobs.com permite utilizatorilor sa incarce CV-uri Video si sa-si prezinte atat calificarile profesionale, cat si abilitatile lingvistice intr-o maniera inovatoare. Astfel, aplicantii isi sporesc sansele de a primi un raspuns de la angajatori si de a-si gasi locul de munca visat. Poate una dintre cele mai accesibile optiuni oferite de MedPharmJobs, este sectiunea Experts Panel, menita sa-i ajute pe utilizatori sa acceseze rapid informatii aditionale despre ofertele de munca, optiunile profesionale si chiar despre diferente culturale si obiceiuri.

Inregistrarea pe MedPharmJobs.com este complet gratuita.