A fost lansat un portal de afaceri dedicat firmelor din romania pentru a intra in legatura cu firmele taiwaneze

Incepand de astazi, 31 ianuarie a.c., toate companiile româneşti pot intra gratuit în contact direct cu firmele taiwaneze producătoare, exportatoare sau importatoare, printr-un simplu click pe site-ul www.taiwantrade.com.tw.

La dispoziţa firmelor româneşti stă gratuit site-ul taiwanez de afaceri, www.taiwantrade.com.tw, unde orice companie locală poate intra în contact cu firmele taiwaneze pe care le alege dintre cele peste 90.000 înscrise deja.

Înregistrarea pe site este gratuită, la fel ca şi serviciile de care firmele româneşti pot beneficia. Numele de utilizator este ales de compania românească, iar parola este trimisă automat printr-un mesaj confidential.

Printre serviciile gratuite oferite de acest site firmelor din România se numără:

• Căutarea şi selectarea unor produse din cele peste 200.000 existente;

• Solicitarea de cotaţii şi alte detalii despre orice produs din sistem;

• Transmiterea către companiile româneşti a informaţiilor despre produsele nou lansate în domeniul de activitate ce îi interesează şi aflarea despre acestea înaintea concurenţei;

• Trimiterea în mod regulat a unor buletine informative (la cerere);

• Participarea la forumurile de discuţii;

• Posibilitatea de a lansa anunţuri personalizate despre produsele dorite, sau despre anumite bunuri pe care care companiile româneşti vor să le exporte în Taiwan.

Biroul Taiwan Trade Center Bucuresti stă la dispoziţie gratuit pentru orice alte probleme comerciale sau de altă natură legate de Taiwan. Acesta si-a inceput de curand activitatea in Bucuresti, avand ca principal scop sustinerea si asistarea firmelor romanesti in scopul dezvoltarii unor relatii de afaceri cu partenerii din Taiwan. (atitudinea.ro)