Chiar si in lumea inventiva a producatorilor de bere din ziua de astazi, mai este loc de o inventie noua. Un exemplu in acest sens il reprezinta noua bere Wabbit lansata de compania 4Hearts Brewing din Australia. Inedita bere este contine 16% suc de morcovi. Compania australiana care fabrica bere a colaborat cu un fermier local, pe nume Richard Gorman pentru a produce acest nou tip de bere. Berea rezultata are culoarea la fel de portocalie ca un pahar de Fanta si are un gust puternic de morcovi. Compania producatoare a lansat pana in prezent 1.200 de litri de bere, dar pana in momentul de fata este distribuita doar in barurile din nordul Australiei.
Mai multe fabrici de bere, printre care Beraria Short's din Michigan au experimentat producerea berii cu aroma de morcovi. In decembrie 2013, Delaware's Dogfish Head, cunoscuta pentru experimentele sale in materie de bere, a scos pe piata un produs numit "Bere blonda de morcovi".
Cu toate acestea, 4Hearts se afla cu siguranta printre primele fabrici de bere care au incercat sa utilizeze sucul de morcov fermentat pentru producerea dozelor de bere care aveau de fapt gust de morcov. Singura bere asemanatoare a mai fost produsa de Compania Twisted Pine in Colorado, numita Roots Revival, pentru care s-au folosit 300 de kilograme de morcovi proaspeti. In acest caz a fost vorba despre o productie mult mai mica de bere.
Sursa: Huffington Post
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro