A fost lansat mousepads.ro

Agrafa Print Services lansează www.mousepads.ro, un site dedicat mouse pad-urilor personalizate, care permite plasarea de comenzi online.

Mouse pad-ul este un obiect prezent în orice birou, care este folosit zilnic de către fiecare dintre noi şi în acelaşi timp este un produs promoţional foarte căutat datorită perioadei sale mari de utilizare şi posibilităţii transmiterii unui mesaj foarte detaliat.

www.mousepads.ro este un proiect iniţiat de Agrafa Print Services ca urmare a creşterii cererilor pentru acest produs şi oferă o varietate de forme şi culori de personalizare pentru care clienţii pot opta şi pe baza cărora pot formula comenzi online.

Mouse pad-urile cu personalitate sunt realizate dintr-un cauciuc buretos de tip “open cell”, în forme speciale, disponibile pe www.mousepads.ro sau realizate la comandă, în funcţie de cererile primite.

Personalizarea se face prin imprimarea la calitate foto a unei hârtii speciale, care este apoi acoperită cu un strat de PVC special, ce protejează imprimarea de razele UV şi reduce frecarea dintre mouse şi mouse pad.

“Mouse pad-ul este un produs promoţional care permite o libertate foarte mare în privinţa posibilităţilor de personalizare. Poate fi un pliant care stă în permanenţă pe birourile partenerilor şi transmite mesajul dorit, dar pentru a câştiga acest spaţiu trebuie să fie inedit şi atractiv, atât prin calitatea personalizării în sine cât şi prin formă. Aceasta este provocarea căreia ne-am propus să-i răspundem prin www.mousepads.ro. ” a declarat Mihai Baciu, director general Agrafa Print Services.

Agrafa Print Services a fost înfiinţată în vara anului 2004 şi este divizia de print digital a agenţiei de publicitate Speed Promotion.
Agrafa Print Services – Tipografie digitală cu livrare, oferă servicii de producţie publicitară, realizând cărţi de vizită, CD-uri personalizate, materiale de prezentare, obiecte personalizate şi asigurând atât partea de concepţie sau prelucrare grafică cât şi finisarea şi livrarea materialelor.