A fost lansat e-BUYART.com

A fost lansat e-BUYART.com, un site de e-commerce in care se publica lucrari de arta (pictura, gravura, sculptura, arta decorativa etc). Prin e-BUYART.com cei interesati pot achizitiona lucrari de arta fara nici un risc folosind o tranzactie rapida si sigura, transport gratuit si 5 zile money back guarantee.

Avand doua sectiuni distincte, ‘Art Gallery Store’ (cu posibilitate de vanzare) si Catalogul ‘Art Directory’ (index artisti si institutii de cultura), site-ul are ca scop principal promovarea si vanzarea lucrarilor expuse, crearea unei baze de date cat mai completa cu artisti si institutii de cultura, cat si concentrarea intr-un singur site a celor mai bine cotati artisti pe piata. Se doreste astfel ca site-ul sa devina o resursa importanta de informatii pentru cei interesati.

Galeria Virtuala ofera artistilor posibilitatea de a avea o expunere detalaita a lucrarilor insotite de detalii
tehnice si posibilitatea de a vinde in orice colt al lumii. De asemenea, e-BUYART.com reprezinta o oportunitate reala pentru stabilirea unor contacte cu potentiali clienti, mai ales ca site-ul e-BUYART.com este deja inregistrat in cele mai importante motoare de cautare, fiind promovat in special in Canada si Statele Unite.
Mai multe detalii pe www.e-buyart.com