A fost desemnat consultantul pentru restructurarea companiei Posta Romana

In urma analizei si evaluarii efectuate asupra ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare de reputatie internationala, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationale Posta Romana S.A., comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta companiei Roland Berger impreuna cu Musat si Asociatii (consultanta juridica) si Mazars Romania (consultanta financiara).

“In perioada imediat urmatoare vor incepe negocierile in vederea semnarii contractului de consultanta. Avem toate motivele sa credem ca procesul de restructurare va creste valoarea companiei si va maximiza profitul obtinut de statul roman in cadrul viitoarei tranzactii.”, a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.

Procesul de restructurare al Companiei Nationale Posta Romana S.A se va desfasura in conditii de transparenta, iar consultantul selectat va asigura derularea programului in cele mai bune conditii. (Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei – 19.06.2006)