A decedat vedeta playboy Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a fost declarata moarta joi 8 februarie intr-un spital din Florida. Vedeta avea 39 de ani.
Modelul si starul TV a fost dusa la Memorial Regional Hospital dupa o incercare de recuperare facuta la Seminole Hard Rock Cafe Hotel and Casino in Hollywood, Florida unde a fost gasita inconstienta.
Conform autoritatilor Nicole a fost gasita de asistenta sa personala care a sunat operatorul hotelului iar bodyguardul acesteia i-a facut masaj cardiopulmonar.
Moartea a fost pronuntata la ora 14:49 iar cauza mortii va fi examinata de catre Memorial Regional.
Moartea lui Nicole a survenit dupa o alta tragedie in familie in care fiul lui Nicole in varsta de 20 de ani a murit la noua luni distanta de momentul in care vedeta daduse nastere unei fetite in luna septembrie. Acesta a murit datorita unei combinatii administrate de Zoloft, Lexapro si metadona.
In data de 28 septembrie starul Playboy a anului 1993 si avocatul acesteia, Howard K. Stern s-au casatorit in Caraibe. Recent, Nicole a fost implicata intr-un scandal in care fostul prieten al acesteia pretinde ca e tatal fetitei abia nascute si nu Stern, sotul lui Nicole.
Starul a devenit probabil si mai cunoscuta in urma mariajului cu miliardarul de 89 de ani J. Howard Marshall in anul 1994 cand avea 26 de ani. Dupa moartea lui Marshall la 14 luni de la casatorie aceasta a petrecut ani in tribunale pentru bani.
Vickie Lynn Hogan, numele adevarat al lui Nicole, a devenit dansatoare pentru a-l putea creste pe fiul sau Daniel pe care l-a nascut cand avea 17 ani. Desi casatorita atunci cu primul ei sot, acestia au divortat la un an dupa nasterea baiatului.
“A fost o prietena draga care a insemnat mult pentru familia Playboy,” a declarat fondatorul revistei, Hugh Hefner. “Gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre prietenii si familia ei.”
Smith si Stern au intrat in hotel luni si urmau sa plece vineri. Fetita se afla inca in Bahamas. (atitudinea.ro)