A aparut cartea Viata pe internet

Utilizatorii de internet au acum la dispozitie ghidul pe care il cautau: o carte care sa ii ajute sa foloseasca corect si pe deplin posibilitatile spatiului virtual.

Ca in toata lumea, numarul romanilor cu acces la internet a crescut vertiginos. Din pacate, o mare parte bajbaie, cu un minim de cunostinte invatate rapid de la prieteni sau prinse din zbor. Chiar si cei care cred ca se descurca binisor se lovesc de notiuni pe care nu le inteleg si trec pe langa multe facilitati interesante.

Cartea ‘Viata pe internet’, al carei autor este Lucian Velea, isi propune sa faca lumina in acest amalgam, sa puna lucrurile in ordine. Evident, sunt prezentate unele informatii tehnice, dar nu numai. Se fac incursiuni in istoria internetului, se clarifica termeni si concepte, se discuta aspecte psihologice si emotionale. De cate ori este cazul, sunt incluse sfaturi si avertizari, sunt prezentate site-uri interesante si aplicatii specifice. Totul este expus pe inteles, dar nu sunt evitate si trucuri pentru cei mai avansati. Unele explicatii, cum ar fi cele din tabelele cu abrevieri si emoticoane, pot fi consultate atunci cand acestea sunt intalnite, asa ca este foarte probabil ca aceasta carte sa isi gaseasca un loc la indemana.

Cartea ‘Viata pe internet’ a aparut la editura EduSoft. Are 190 de pagini, format A5. Costa doar 10 lei, pentru a fi accesibila tuturor.

Lucian Velea este programator cu experienta, realizator a zeci de site-uri si editor al publicatiei virtuale Raspandacul. Este foarte bun cunoscator al internetului, fiind online de 10 ani.

Editura EduSoft este, dupa cum sugereaza si numele, o editura specializata in carti si CDuri educationale.

Mai multe detalii pe: http://viatapeinternet.raspandacul.net/