74 DE TONE DE PRODUSE DE PRIMĂ NECESITATE DONATE DE PERSONALUL M.A.I. POPULAŢIEI SINISTRATE

În urma Apelului umanitar adresat personalului instituţiei de către ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, la nivelul tuturor structurilor M.A.I. s-au desfăşurat acţiuni de colectare de alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte şi articole de uz casnic, pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor.

Bunurile donate de personalul instituţiei au fost colectate în opt centre zonale (Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Suceava, Constanţa şi Bacău), cu sediul la inspectoratele judeţene de jandarmi, respectiv Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, pentru toate structurile M.A.I. din zona de responsabilitate, precum şi din judeţele limitrofe.

Astfel, în perioada 20-21 iulie a.c., 33 de autocamioane încărcate cu aproximativ 74 tone de produse de primă necesitate destinate sinistraţilor, în valoare de 471.845 lei (RON), s-au îndreptat spre zonele calamitate din Moldova.

Aceste gesturi de solidaritate şi generozitate umană ale personalului M.A.I., în beneficiul celor greu încercaţi de furia naturii, vor continua până la sfârşitul anului, prin colectarea de sume băneşti.