7 sfaturi pentru planificarea nunții perfecte

După ce au spus „DA” la cererea în căsătorie, viitoarele mirese încep să realizeze că trebuie să facă față unei provocări majore, organizarea nunții. Aici intervine panica, agitația și senzația că până la data stabilită, evenimentul nu va fi pregătit în cel  mai mic detaliu.

Poți evita stresul pe care îl presupune organizarea, sau cel puțin o parte din el, cu un plan etapizat, bine pus la punct. Așadar înainte de începe să intri în panică, mai ales când ai mai mult de un an până la eveniment, respiră adânc și planifică riguros. Pentru ca planul tău să fie unul infailibil, s-ar putea ca ponturile care urmează să-ți fie de folos.

  1. Planifică nunta pe care dorești să o ai!

Nu uita că nunta este pentru tine și viitorul soț, așa că organizează-o exact așa cum vă doriți. Cu siguranță vor veni idei de nuntă din toate părțile care vor interveni în toate detaliile. De la modelul rochiei de mireasă, la fețele de masă, la meniu, tacâmuri, dulciuri până la mărturii de nuntă. Pentru fiecare detaliu vei avea o serie de idei mai mult sau mai puțin bune. Ignoră-le și fă exact așa cum îți dorești.

  1. Începe cu etapele mari, generale

Înainte să concentrezi pe micile detalii, trebuie să ai o privire de ansamblu. Începe cu lucrurile mari, respectiv alegerea locației, a rochiei, a meniului, după care, progresiv mergi către detaliile mai mici. Odată ce rezolvi aspectele generale, vei avea mai mult timp pentru detalii.

  1. Alege locația înainte de toate

De obicei, alegerea locației este primul pas major în organizarea unei nunți. Locațiile care găzduiesc astfel de evenimente sunt destul de aglomerate în timpul sezonului, așa că ar trebui să te decizi din timp. Bineînțeles, vizitează mai multe locații și alege-o pe cea care poate fi adaptată cel mai bine stilului nunții tale.

  1. Nu te limita la o singură dată

Încearcă să rămâi deschisă la opțiuni. S-ar putea ca locul pe care ți-l dorești să fie ocupat exact în data stabilită, așa că, dacă ai pornit demersurile din timp, ar fi bine să ai încă două sau trei alternative de date pentru eveniment.

  1. Invitații nu cunosc variantele din care ai ales

În cazul în care te gândești ce vor crede invitații despre meniu, sau despre alte elemente ale evenimentului, ar fi bine să te oprești. Fă alegerile care te inspiră, care te reprezintă, Invitații nu vor ști ce opțiuni ai avut la dispoziție, așa că nu îți pot judeca deciziile.

  1. Apelează la servicii locale

Atunci când vine vorba de serviciile implicate într-o nuntă, mergi pe alternative locale. Vor fi mai ușor de gestionat, iar șansele unor evenimente neprevăzute sunt mai reduse. În ceea ce privește mărturiile de nuntă, documentează-te online înainte să iei o decizie.

  1. Bucură-te de ziua ta specială

După ce ai depus atât de mult efort în organizarea nunții, bucur-te din plin de eveniment. Lasă organizarea de-o parte, nu te mai gândi la judecățile invitaților și creează-ți o amintire frumoasă. Gândește pozitiv și evită să ai întotdeauna în vedere lucrurile care ar putea merge prost. Nu mai contează, ziua evenimentului a sosit, ai făcut tot ceea ce era de făcut.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro