Aproximativ 60 de mii de sarmale s-au pus la foc mic la Iași. Masa tradițională se pregătește cu multă atenție pentru pelerinii veniți din toate colțurile țării să se închine la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Pe lângă sarmale, se va da și un ceai cald, apă sau suc.
În bucătăria cantinei sociale din Iași clocotesc la foc mic mii de sarmale, pregătite special pentru Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro