6 motive pentru care ar trebui sa cumperi un iPhone SE in loc de oricare dintre iPhone-uri

Apple a lansat în ultimii ani o nouă serie de iPhone-uri, însă așteaptă-te chiar si acum la un preț pe măsură. Avem pentru tine o veste bună: există deja lansat un iPhone mult mai bun și costă mai puțin de jumătate față de un iPhone X chiar!

Acest telefon este iPhone SE, unul din cele mai bune telefoane iPhone ale Apple.


iPhone SE este remarcabil de accesibil


Dacă vrei un telefon accesibil, suficient de puternic și de lungă durată, nu încerci să impresionezi pe nimeni și nici nu ești tipul de persoană care trăiește pentru lansări de gadget-uri, atunci iPhone SE este un telefon pentru tine. Pentru circa 1.400 de lei, acest telefon îți oferă 32 GB de stocare și componentele unui iPhone 6S. Ai putea spune că iPhone SE este un fel de Honda Civic pentru smartphone-uri!

Recent aparutul iPhone SE 2 arata ca Apple stie sa creeze chiar si telefoane ieftine, future-proofed!

 


iPhone SE este șocant de puternic


Procesorul care conferă puterea iPhone SE alimentează de asemenea și telefonul iPhone 6S și cel mai recent iPad. Se numește Apple A9 și are mai multă putere decât ai nevoie la un smartphone. Apple îl numește „cel mai puternic telefon de 4 inchi făcut vreodată”, în special din cauza acelui procesor.

A9 are o putere de înregistrare video de 4K, jocuri de înaltă definiție și aproape orice altceva ce vrei să faci cu iPhone-ul tău. Cel mai important, modelul A9 face iPhone SE să se simtă ca un telefon modern în ceea ce privește utilizarea de zi cu zi.

 


Ca și alte iPhone-uri și telefoane Android bune, are o cameră foto criminal de buna


IPhone SE nu are o stabilizare optică a imaginii sau o captare excelentă a culorilor, cum au iPhone-urile mai noi, deci nu va funcționa la fel de bine în lumină slabă, iar videoclipurile nu vor fi la fel de fluente. Dar nu îți face griji: Totul de la video 4K la fotografii HDR este accesibil în iPhone SE. Și da, poți să faci „fotografii live” pe iPhone SE la fel cum ai face pe orice iPhone XS.

 

Cel mai important, însă, poți obține fotografii clare și detaliate cu ajutorul camerei din spate de 12 megapixeli. Diafragma sa diferă ușor de telefoanele mai noi, dar camera este la fel ca cea de la iPhone 7, iPhone 8 sau iPhone X.

 

 

Aici putem aminti ca in plina pandemie, in 2020, cei care cauta iPhone SE 2 vor descoperi un telefon uimitor de mic cu o camera singulara ce are o rezolutie de 12 MP Wide, dar si caracteristici clasice:

 

  • Slow motion
  • Auto focus
  • HDR
  • Face detection - detectia fetei.

La 4 inci, iPhone SE este un telefon cu dimensiuni normale


Noul iPhone X este un pachet masiv de sticlă, metal și siliciu. Vorbim despre un telefon care vine într-o singură dimensiune - de aproape 15,2 cm înălțime și 7,6 cm lățime.

 

IPhone SE pare astfel mic, dar aici este chestia: nu este. IPhone SE pare a fi mic doar prin comparație, pentru că toți ne-am obișnuit cu smartphone-uri care devin bizar mai mari în fiecare an. Unii oameni iubesc această versiune de extindere a iPhone-ului. Însă mai există și oameni pentru care „micul” iPhone SE este ceea ce trebuie.

 


iPhone SE are un jack pentru căști


Mufa iPhone SE pentru căști este în partea de jos - o alegere inteligentă de design pe care puțini alți producători de smartphone-uri au făcut-o. Dacă deții deja căști Bluetooth sau dacă nu dorești să dai peste 500 de lei pe AirPod-urile Apple, aceasta nu este o problemă enormă. Însă nu este nimic mai frustrant decât să asculți muzică și să realizezi că dispozitivul tău Bluetooth este pe moarte. Știi ce nu se întâmplă niciodată cu căștile cu fir? Acest lucru!

 


iPhone SE are același sistem de operare excelent ca oricare alt iPhone


În ciuda faptului că Apple pare să te facă să crezi că ai nevoie de cel mai nou iPhone pentru a obține cea mai recentă experiență Apple, adevărul este că fiecare model iPhone recent rulează aceeași versiune de iOS.

Pe iPhone SE, beneficiezi de același acces la grădina cu produse și servicii a Apple - App Store, de exemplu -, de aceleași actualizări de securitate și de aceleași emojis ca orice proprietar al unui iPhone XS!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro