6 dintre cele mai uimitoare motociclete

În lume există multe ciudăţenii, multe dintre ele fiind chiar duse la extrem. Chiar şi pasionaţii de motociclism, oameni care par rigizi şi închişi,  îşi lasă imaginaţia să zburde, lucru ce poate duce la apariţia unor rarităţi. Am decis să facem un top cu 6 dintre cele mai ciudate şi uimitoare motociclete văzute şi apreciate în  lume.

 

 

skull

1. Motocicleta Predator- dacă eşti genul de motociclist căruia îi place să intimideze, de aşa ceva ai nevoie. Vopsite cu măiestrie, craniile ieşite în relief îţi dau impresia că ceva înfricoşător se apropie de tine cu repeziciune. Această motocicletă a fost construită de Pitstop Motors, un atelier situat în New Jersey.

 

 

 

 

 

jaguar

2. Motocicleta Jaguar- aceasta îţi dă impresia că sare, nu că rulează pe asfalt. Creată  de Barend Massow Hammes din Doncaster Anglia, motocicleta a fost gândită atât de sculptori, cât şi de graficieni IT.

 

 

 

 

biplan

3. Suzuki Biplane- acest concept futurist a fost prezentat în 2007 la Tokyo. Inspirată de design-ul avioanelor, aceasta dă impresia  celui care o conduce că se află în carlinga unui biplan.

 

 

 

mz4. Motocicleta zburătoare- în caz că eşti dornic de o supradoză de adrenalină, aceasta ar fi alegerea potrivită. Această motocicletă numită Super Sky Cycle, creată de un fost pilot de teste Larry Neal din Boyd, poate rula cu până la 130 km/h, pe stradă, şi costă 25.000 dolari.

 

 

 

 

pantof

5. Motocicleta Pantof- aceasta este chiar originală! Motocicleta maro a fost creată de Dale Murray undeva în Chicago. Ciudata maşinărie a fost făcută pentru a promova vânzările de pantofi ale producătorului Marshall.

 

 

 

 

desen6. Motocicleta Cartoon- dacă îţi place să fii în centrul atenţiei, aceasta ar trebui să fie motocicleta ta. Motocicleta a fost inspirată de desenele animate. Înainte să ieşi cu aşa ceva în trafic, ar trebui să iei în considerare faptul că ai putea să provoci accidente şi, dacă eşti norocos, să ajungi la închisoare într-un final.

 

 

Aşadar, unele dintre aceste motociclete te-ar putea speria, te-ar putea încânta sau te pot lăsa indiferent. Oricare dintre variante ar fi, acestea ard cauciucurile pe străzi, atrag atenţia şi fac senzaţie.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro