55 de ani de la infiintarea Centrului de Transmisiuni din Pitesti

Ministrul apărării, Sorin Frunzăverde, şi şeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin, au participat astăzi, 8 noiembrie a.c., la manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 55 de ani de la înfiinţarea Centrului de Transmisiuni din garnizoana Piteşti.

În prezenţa consilierului prezidenţial Sergiu Medar şi a unor şefi de structuri centrale din Ministerul Apărării, a ofiţerilor care au comandat unitatea de-a lungul timpului, precum şi a unor personalităţi civile şi a reprezentanţilor autorităţilor publice locale, în incinta unităţii a fost dezvelit un monument aniversar şi au fost citite mesajele adresate militarilor cu ocazia sărbătoririi celor 55 de ani de la înfiinţare.

Domnul Sorin Frunzăverde a subliniat, în alocuţiunea rostită cu acest prilej, faptul că experienţa acumulată în îndeplinirea misiunilor pe timp de pace şi îndeosebi în cele internaţionale, a permis personalului unităţii ca, prin pasiunea şi dăruirea cu care a acţionat, să se bucure de cele mai înalte aprecieri şi să se adapteze rapid la principiile şi metodele de lucru, la cerinţele şi standardele aplicate de structurile NATO în domeniu. (MA)