50 Cent: ''Nas, Rakim si Notorious B.I.G. m-au influentat''

martie 10, 2014

50 Cent un "nume mare" in Hip Hop, ii sfatuieste pe tinerii care incep sa exploreze domeniu sa lucreze, inca de la inceput la a-si crea un stil propriu.

''Era mai important sa ai propriul stil decat sa devii un maestru in a lucra pe stilul lui Rakim sau pe stilul altui artist. Nas e si el unul din acei tipi... care are propria liga."

In Animal Ambition (urmatorul album al artistului) este vorba despre prosperitate si efectele sale. Multa lume iti masoara succesul dupa felul in care prosperi, dar uita de invidia care o aduce.

''Damn niggas wanna stick me for my papper''. Asta zicea B.I.G. dupa ce a lansat Ready To Die  si a inceput sa faca niste bani, astfel simtind acea latura a succesului pe care nu o simtise pana atunci.

"O sa fie interesant deoarece o parte din album este scris dintr-o perspectiva putin distorsonata dar peste tot e vorba de prosperitate.'', declara 50 intr-un interviu recent cu revista ''The Vibe''.

Animal Ambition este primul album lansat de 50 Cent dupa despartirea artistului de casa de discuri ''Shady Records/Aftermath Entertainment/Interscope Records''.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro