5 sfaturi pentru relatii fericite, de lunga durata

Exista cupluri care arata atat de bine impreuna. Inrudirea lor spirituala, respectul reciproc si tandretea sunt atat de evidente. Partenerii care au gasit cheia succesului intr-o relatie sunt ca un vin bun – in timp iubirea lor devine doar mai puternica, mai interesanta si in fiecare zi este ca una noua, plina de emotii si sentimente proaspete.

In acest articol va dezvaluim secretele simple ale unor astfel de cupluri intr-o lista de sfaturi utile care vor aduce armonia intr-o relatie.

Exista cupluri care arata atat de bine impreuna. Inrudirea lor spirituala, respectul reciproc si tandretea sunt atat de evidente. Partenerii care au gasit cheia succesului intr-o relatie sunt ca un vin bun – in timp iubirea lor devine doar mai puternica, mai interesanta si in fiecare zi este ca una noua, plina de emotii si sentimente proaspete.

Petreceti timp cu persoana iubita

Nu te distrage cand petreci timp cu partenerul. Preocuparile de munca si de zi cu zi necesita prea mult timp. Prin urmare, cand tu si jumatatea ta petreceti timpul impreuna, opriti televizorul, puneti-va telefoanele celulare si bucurati-va de momentele dvs. private.

De asemenea, demonstreaza-ti iubirea in timpul zilei, chiar daca esti departe unul de celalalt. Programul dvs. ocupat nu ar trebui sa fie o bariera intre voi. Cand aveti cateva minute libere, trebuie doar sa trimiteti un text frumos partenerului. Nu este atat de dificil.

Creati amintiri impreuna

Nu exista nimic care sa te faca mai aproape decat sa creezi amintiri impreuna. Calatorii, cursuri de dans, snorkeling, competitii – faceti ceea ce vi se pare interesant si distractiv impreuna mai des.

Umple-ti viata cu ceva luminos si rece. Vizionarea la televizor impreuna va deveni cu greu o amintire fericita pentru voi.

Educa-te

O multime de materiale bune de auto-ajutor sunt disponibile pentru fiecare tip de problema sexuala. Parcurgeti internetul sau libraria locala, alegeti cateva resurse care vi se aplica si folositi-le pentru a va ajuta si partenerul dvs. sa va informati mai bine despre problema. Daca vorbirea directa este prea dificila, tu si partenerul dvs. va puteti sublinia pasaje care va plac in mod special si sa le prezentati reciproc.

Scrieti-va fanteziile

Acest exercitiu te poate ajuta sa explorezi posibile activitati despre care crezi ca ar putea fi un activ pentru tine sau partenerul tau. Incercati sa va ganditi la o experienta sau la un film care v-a trezit si apoi impartasiti-va memoria partenerului.  Puteti viziona filme porno amatori sau orice ale materiale erotice. Acest lucru este util in special pentru persoanele cu dorinta scazuta.

Acordati-va reciproc spatiu

Doua persoane nu pot fi impreuna 24 de ore din 24. Nu stati in calea hobby-urilor partenerului si nu renuntati la al vostru. Te-ai indragostit de partenerul tau asa cum era, iar iubitul tau s-a indragostit de tine si a acceptat toate hobby-urile si obiceiurile tale. A face sacrificii nu are rost, deoarece nimeni nu va aprecia acest lucru.

Partenerul tau nu are nevoie de sacrificiile tale si nu vrea sa-ti auda reprosurile. Doar fiti fericiti impreuna. Amandoi ar trebui sa aduci lucruri noi si interesante in relatia ta, nu sa strici ceea ce ai deja.

Transforma-ti viata intr-un basm.

Surprindeti-va partenerul cu lucruri minunate minunate. Incercati sa aduceti ceva nou in relatia dvs. cat mai des posibil. Surprize, mici cadouri frumoase, note dragute, seri romantice neasteptate – faceti partenerului fericit si creati-va propria poveste romantica.

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 5 sfaturi pentru relatii fericite, de lunga durata