5 reguli pentru a face un cadou bun pentru bărbați

Cumpărarea de cadouri pentru sexul opus este o treabă dificilă. Doamnelor, vi se pare vreodată că depunem extraordinar de mult efort și încă nu nimerim cadoul perfect? Alegerea celor mai bune cadouri pentru bărbații din viața dvs. poate părea descurajantă, dar este posibil să găsiți cadoul perfect. Care ar putea fi explicație din spatele faptului că bărbații și femeile văd cadourile diferit?

 

Uneori, se pare că bărbații și femeile vorbesc limbi diferite, în ceea ce privește ceea ce își doresc. Majoritatea celor dragi - soți, iubiți, tați și frați - vă vor aprecia efortul indiferent de ce ce parfum de bărbați le oferiți, dar majoritatea dintre noi dorim să îi surprindem și impresionăm cu adevărat pe destinatarii eforturilor noastre. Petrecem mult timp ascultând indicii despre ceea ce și-ar putea dori. Ghicim și ghicim până când frustrarea și timpul ne copleșesc.

 

Una dintre cele mai frecvente capcane, pentru noi ca femei, este că încercăm să ne dăm seama ce vor bărbații din viața noastră pe baza a ceea ce prețuim noi într-un cadou. Va exista, probabil, o anumită suprapunere între ceea ce-și doresc bărbații și femeile în cadouri, dar există, de asemenea, o mulțime de norme culturale și sociale legate de gen care afectează modul în care cadourile sunt date și primite.


De ce bărbații nu au nevoie de surprize ca femeile


Când ne gândim să oferim cadouri bărbaților, ne gândim la cadouri din perspectiva noastră. Femeile sunt mișcate de intențiile și eforturile unui bărbat, indiferent de dar. Bărbații par mai interesați de cadouri care demonstrează că înțelegeți nevoile lor. Le plac cadourile practice care contribuie la viața lor personală și profesională.

 

Când începeți să intrați în panică în legătură cu obținerea cadoului perfect, gândiți-vă la cât de mult din procesul de oferire a cadourilor este pentru el și cât de mult este pentru dvs. S-ar putea să vă bucurați să petreceți ore întregi lucrând la un proiect, dar dacă nu este interesat, atunci darul satisface probabil o nevoie pe care o aveți dvs, nu el.

 

În loc să pierdeți timpul planificând o surpriză elaborată sau să petreceți luni de zile tricotându-i un pulover barbatesc, gândiți-vă la ce are nevoie cu adevărat. Sigur, va aprecia bunătatea dvs., dar s-ar putea să nu o aprecieze în același mod în care ați aprecia dacă ar croșeta el o eșarfă pentru dvs.


5 note mentale pentru a alege cadoul perfect pentru bărbați


Avem tendința de a complica excesiv cumpăratul de cadouri, dar este posibil să alegem un cadou ideal, fără să exagerăm.

  1. Înțelegeți mai întâi nevoile sale. Există articole care îl vor ajuta să se bucure de hobby-urile sale sau să se descurce mai bine la locul de muncă? Vrea să încerce să-și ducă hobby-ul într-o nouă direcție și există ceva care să faciliteze această schimbare?

 

  1. Nu vă gândiți prea mult. Bărbații sunt destul de simpli, când vine vorba de ceea ce își doresc și au nevoie. Probabil că nu vă vor analiza darurile în același mod în care deconstruiți semnificațiile din spatele lucrurilor pe care vi le dă. Nu trebuie să petreceți luni făcând un colaj din viața voastră împreună (cu excepția cazului în care a exprimat că își dorește cu adevărat asta). Uneori mai puțin este mai mult.

 

  1. Observați ce le place să cumpere pentru ei înșiși. Dacă iubitul sau soțul dvs. își cumpără jocuri video în mod regulat, atunci luați-i ceva legat de jocuri. Când un bărbat face o investiție financiară în hobby-urile sale, puteți garanta că va aprecia un cadou legat de acestea.

 

  1. Observați cum își petrec timpul. S-ar putea ca bărbatul dvs. să nu fie genul căruia îi place să cheltuiască mulți bani în mod regulat, dar trebuie să-și petreacă timpul undeva. Fie că este orientat spre carieră, sportiv sau în mașini, probabil că e destul de evident care sunt interesele sale.

 

  1. Aflați de ce au nevoie. Știți ce-i stârnește interesul și probabil există lucruri de care are nevoie pentru a duce aceste interese la nivelul următor. Dacă îi place ceva despre care nu știți prea multe, puteți face câteva cercetări online, pentru a afla mai multe. Nu trebuie să-i luați ceva care depășește nivelul dvs. de înțelegere. Puteți face o alegere mai sigură și satisface nevoile sale.
Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro