5 modele de case calduroase de care te vei indragosti pe loc

Daca si tu visezi sa ai propria ta casa, una dintre acele case calduroase pe care le vezi in revistele de specialitate, este timpul sa-ti implinesti visul! Cum? Cu ajutorul echipei CaseCalduroase.ro, o echipa de meseriasi maramureseni care a inteles ca o casa trebuie sa-ti ofere mai mult decat un simplu adapost, trebuie sa te faca sa te simti Acasa. In acest sens CaseCalduroase.ro are pentru tine numeroase propuneri de care te vei indragosti, cu siguranta, de la prima vedere, iar preturile te vor incanta pana peste masura: oferta CaseCalduroase.ro este mult mai generoasa decat ti-ai fi inchipuit!

Top 5 modele de case calduroase pe gustul tau

Cu siguranta ca ai verificat oferta de pe piata in ceea ce priveste casele, iar preturile ti-au lasat un gust amar. Daca cel mai mare dusman al tau din acest moment il reprezinta banii, CaseCalduroase.ro are pentru tine cateva oferte de case calduroase de nerefuzat atat din punct de vedere al pretului, cat si al esteticii deosebite si a altor avantaje care merita mentionate si ele.

  1. Casa Adela. Acest model de casuta este gandita special pentru terenurile inguste. In total are o suprafata de 111 metri patrati, suprafata construita. Te bucuri de 3 dormitoare, de camara spatioasa, dressing si de spatiu de depozitare sub scari. Poti sa ridici aceasta casa la rosu sau la cheie, depinde cum ai banii pregatiti. Cert este ca investitia merita cu varf si indesat pentru o casa numai a ta.
  2. Casa Andra. Este o casa mai mare, are 192 metri patrati, suprafata construita. Are 6 camere si 3 bai, iar aspectul exterior, cat si finisajele interioare, sunt impecabile si atragatoare.
  3. Casa Dana. Pentru o casa cu mansarda si cu o latime nu mai mare de 6.1 m, casa Dana este o casa calduroasa de exceptie. Ai suficiente camere si bai pentru familia ta, spatiile sunt vitrate si te bucuri si de o terasa generoasa. Exact ceea ce-ti trebuie pentru a-ti implini visul.
  4. Casa Iuliana. Este un model deosebit, spatios si elegant. Se ridica usor, in timp record, are rezistenta mare si o durata de viata de cel putin 100 de ani.
  5. Casa Sofia. Nu este o casa foarte mare, are doar 85 metri patrati, suprafata construita, insa este o casuta cocheta potrivita pentru familia ta. Pana la urma a locui la casa este o experienta mult mai placuta si mai indicata decat un apartament de bloc de aceleasi dimensiuni.

Personalizeaza si tu case calduroase dupa gustul tau!

Pe CaseCalduroase.ro gasesti si Configuratorul de Case. Acesta este un instrument de calcul deosebit de complex ce te va ajuta sa vezi exact ceea ce ai nevoie pentru ridicarea casei tale, dar si cat te costa.

Daca ti-a placut unul dintre modelele propuse de noi, cauta-l pe site-ul CaseCalduroase.ro, selecteaza-l si apoi treci la Configuratorul de Case. Opteaza pentru ce fel de tigla iti doresti, pentru tamplarie, izolatie, instaltii sanitare si electrice, gresie, faianta, sape, usi, geamuri, parchet, aparataj electric si alte detalii care fac dintr-o casa o Casa.

Daca vei executa casa la cheie, CaseCalduroase.ro iti face o reducere substantiala. In plus, poti plati si in rate, asa incat visul tau de a avea o casa calduroasa se poate implini chiar acum!

» Preluat de pe LivePr.ro
5 modele de case calduroase de care te vei indragosti pe loc