5 lucruri pe care trebuie sa le iei în considerare la constructia unei case

Decizia de a-ti construi o casa poate sa vina la pachet cu foarte mult stres si cu o multime de responsabilitati. Constructia casei reprezinta un proiect pe termen lung, de care trebuie sa te bucuri din plin si de care trebuie sa se bucure, de ce nu si copiii tai. Exista multe lucruri de luat in calcul, insa cel mai important este sa te asiguri ca nu neglijezi aceste elemente:

Izolatia casei

Izolatia peretilor trebuie sa aiba o calitate ireprosabila daca iti doresti un confort total atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Este adevarat ca s-ar putea sa iti scoata ceva mai multi bani din buzunar, insa este la fel de adevarat ca o izolatie buna poate sa creasca pretul casei, in cazul in care vrei sa o vinzi si sa te scuteasca de cheltuieli mari ulterioare.

Acoperisul

Un alt element esential pentru un confort total este acoperisul. Este bine sa te asiguri ca ai un acoperis pentru casa de cea mai buna calitate, care rezista la factorii de mediu si poate sa ofere atat o izolare termica, cat si o izolare fonica foarte buna. Poti opta pentru foarte multe variante de acoperis, de la cel clasic, din tigla, pana la cel din tabla. Ai o multime de optiuni coloristice si foarte multe solutii estetice.

Solutii pentru economie de energie

Daca nu iti doresti sa cheltuiesti o avere pe facturile la curent poti sa iei in considerare solutii pentru economie de energie. Acestea pot fi diverse pannouri solare, sisteme de incalzire prin pardoseala, centrale termice cat mai eficiente si orice solutie moderna care pe termen lung se dovedeste a fi eficienta.

Spatii de depozitare

Inainte de a face proiectul gandeste-te foarte bine la spatiile de depozitare pe care le doresti in casa. Cu siguranta ai o multime de lucruri pe care vrei sa le pastrezi insa nu le vrei chiar la vedere. Un beci, o anexa in plus la garaj sau o camara pot sa se dovedeasca extrem de utile.

Securitate

Casa trebuie sa fie sigura. Pentru a-i oferi siguranta este bine sa iei in considerare camere de supraveghere, alarme si de ce nu, cea mai veche forma de asigurare : un catel care sa latre ori de cate ori simte un pericol.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro