5 ingrediente ciudate din produsele cosmetice

Frumusetea vine cu un cost pe care femeile sunt dispuse sa-l plateasca. Pe langa orele petrecute in fata oglinzii pentru aranjarea sau retusarea machiajului, sau tratamentele din saloanele specializate, femeile, in special, trebuie sa se uite cu sange rece la ingredientele din produsele cosmetice. Desi fac minuni pentru infrumusetare, cele slabe de inger ar putea simti un fior pe sira spinarii.
 

  1. Excremente de pasare – folosite in trecut de femeile din Japonia pentru intretinerea frumusetii pielii, aceste ingrediente au revenit in forta si pot fi gasite in creme si solutii pulverizate care curata pielea si ii ofera elasticitate.
  2. Sperma de balena – un ingredient cu proprietati extraordinare pentru intretinerea sanatatii parului.
  3. Placenta – ingredient cu actiuni complexe care contribuie decisiv la sanatatea pielii si a parului.
  4. Venin de albine – hidrateaza pielea si contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine in zonele tratate, producand astfel colagen. Ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor.
  5. Solzii de peste – sunt folositi in special in tratamentele pentru manichiura deoarece asigura un efect special atunci cand sunt introdusi in lacul pentru unghii.

Chiar daca la o prima vedere va ganditi ca nu ati putea folosi vreodata produse cosmetice in care se gasesc aceste ingrediente, acestea sunt foarte bune si incep sa devina din ce in ce mai populare printre femeile atente la look.

Sursa: HouseOfBeautyWorld.com