5 categorii de produse pe care le poti lasa intr-un amanet din Bucuresti

In ultimii ani, casele de amanet au devenit un punct de interes pentru romanii care se afla intr-un impas financiar si au nevoie de a obtine rapid un imprumut. Banii se ofera pe loc, in functie de produsul amanetat. In orice amanet din Bucuresti, de exemplu Premium Amanet, clientii pot aduce de la bijuterii si pana la electrocasnice, telefoane sau chiar masini.

Top 5 produse de lux acceptate intr-un amanet din Bucuresti

Aurul a fost, este si va ramane o sursa importanta de bani. De la bratari si pana la cercei, lanturi sau inele, toate acestea pot valora sume importante de bani, mai ales daca sunt realizate dintr-un material de calitate superioara.

Clientii pot lasa in amanet genti de lux. Desi pare greu de crezut, la Premium Amanet, toti cei interesati de o astfel de tranzactie, pot obtine cotatii excelente. Fiecare geanta este atent evaluate si analizata pentru stabilirea unui pret cat mai corect.

Este important ca produsele sa se afle intr-o stare cat mai buna, iar fermoara sa functioneze in mod corespunzator. In topul celor mai bine cotate branduri se afla Chanel, Gucci, Coach, Prada, Longchamp, Valentino, Louis Vuitton, Christian Dior, Balenciaga, Salvatore Ferragmo, Dolce&Gabanna, dar si Hermes, Mulberry, Marc Jacobs, Michael Kors si Fendi.

Ceasurile de lux reprezinta o afirmare a statutului unei persoane. Acestea se pot transforma intr-o sursa rapida de venit daca sunt amanetate. Pentru ca sumele de bani oferite sa fie cat mai ridicate, ceasurile trebuie sa fie intr-o stare perfecta de functionare si sa nu prezinte urme de zgarieturi sau lovituri.

Amanet din Bucuresti | Amanet genti de lux | PremiumAmanet.ro

amanet genti de lux

Cele mai valoare marci conform informatiilor publicate pe site-ul PremiumAmanet.ro sunt Rolex, Chaumet, Piaget, Chopard, dar si Tiffany, Bvlgari, Tag Heuer, Cartier, Montblanc, Glashtte original, Lange&Shine.

Diamanetele pot fi si ele valorificate la sediul Premium Amanet. Fiecare diamant este atent analizat luandu-se in calcul greutate in carate a acestuia, culoarea, claritatea, dar si taietura. Cele mai valoare diamante sunt cele taiate cat mai fin.

Nu in ultimul rand, clientii pot aduce in amanet chiar si masini proprietate personala. Pentru ca tranzactia sa fie acceptata, clientii trebuie sa fie proprietarii in acte ai masinii sau detinatorii companiei, in cazul in care acestea sunt achizitionate pe firma.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 5 categorii de produse pe care le poti lasa intr-un amanet din Bucuresti

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro