4830 de tineri vor beneficia de traininguri gratuite ...

februarie 23, 2011

Trei organizatii isi vor folosi expertiza pentru imbunatatirea competentelor manageriale si antreprenoriale ale tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa, Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si SIVECO Romania, au lansat joi, 27 ianuarie 2011, sub sloganul FII TANAR ANTREPRENOR PENTRU VIITOR, proiectul strategic „Dezvoltarea inovatiei, creativitatii, responsabilitatii si sustenabilitatii antreprenoriatului strategic romanesc”, finantat prin POS DRU, avand o valoare de 17.230.435 lei si care se deruleaza pe o perioada de 36 de luni.

Proiectul se va derula pe o perioada de trei ani si este cofinantat de FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3: Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, Domeniul Major de Interventie 3.1. - Promovarea culturii antreprenoriale.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale si promovarea culturii de business in randul tinerilor, in vederea dezvoltarii spiritului intreprinzator, a cresterii competitivitatii si a generarii unui numar crescut de afaceri.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

· Imbunatatirea abilitatilor practice si a cunostintelor teoretice ale grupului tinta prin desfasurararea a 17 cursuri de formare si prin lucrul cu 3 simulatoare de business constand in lectii interactive dedicate dobandirii de noi competente, cu scopul de a garanta o eficienta organizationala mai mare si corelarea cu cerintele pietei.
· Perfectionarea cunostintelor grupului tinta in domeniul TIC.
· Oferirea de consiliere business prin intermediul celor 6 centre regionale infiintate in cadrul proiectului persoanelor ce vor dori sa-si creeze propria lor afacere.
· Informarea grupului tinta ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - 4830 de tineri vor beneficia de traininguri gratuite ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro