septembrie 4, 2007

Locuintele se ieftinesc in 2-3 ani
Adevarul face o analiza a uneia dintre cele mai prospere piete din Romania: piata imobiliara. Daca in urma cu doar cateva luni, expertii imobiliari declarau ca investitia in imobiliare este o afacere pe viata, in prezent spiritele au inceput sa se mai calmeze. In contextul in care in multe locuri din Europa preturile sunt prognozate ca vor suferi o crestere mai lenta sau chiar o diminuare, nici in Romania acestea nu vor mai continua pentru mult timp acelasi ritm ascendent. Este anticipata o crestere pentru urmatorii 2-3 ani dar mai lenta, moment de la care va urma o stagnare sau o diminuare a valorii locuintelor.
Locuinţe mai ieftine în numai 2-3 ani

Doua decese din cinci sunt cauzate direct sau indirect de poluare aflam tot din Adevarul. Concluzia apartine revistei "Human Ecology" si concentreaza rezultatele unui studiu de un deceniu realizat de profesorul american David Pimentel."Schimbarile dramatice ale ecosistemelor, evolutia parazitilor si mutatiile virusilor, perioadele de seceta care, in unele locuri, duc la o situatie deplorabila din punct de vedere al igienei, toate acestea provoacă aparitia a numeroase maladii" este precizat in studiul specialistilor americani. Tot poluarea este legata si de 75% dintre imbolnavirile de cancer care fac sase milioane de victime anual.
40% din decese sunt cauzate de poluare

Exista si multe moduri de a castiga bani fara a polua mediul inconjurator. Site-urile si cati bani iti pot aduce ele este unul dintre subiectele abordate de Evenimentul Zilei. O pagina pe internet iti poate suplimenta veniturile cu sute sau chiar cateva mii de euro.
Important este sa ai o idee buna, sa o prezinti atragator si sa ai rabdare. Exemplele arata ca o pagina cu 120.000 de vizitatori unici pe luna iti aduce un profit lunar de aproximativ 2.000 de euro. De cele mai multe ori banii vin din publicitate. Vestea buna pentru cei care activeaza in domeniu este ca volumul publicitatii pe internet este in continua crestere.
Cati bani faci din site-uri

Nu intotdeauna veniturile lunare iti aduc suficienti bani. Uneori trebuie sa apelezi la banci. Libertatea ofera in acest sens o lista cu valoarea imprumuturilor pe care fiecare
banca le ofera fara garantie in functie de venitul lunar. Sumele pot ajunge chiar si la
100.000 de mii de euro daca apelati la BRD sau Unicredit Tiriac Bank. Dobanzile la creditele in euro sunt cuprinse intre 7,5% pe an perceputa de PIRAEUS pana la 12% pe an.
Cati bani puteti lua de la banci

Exista totusi oameni care isi gasesc linistea in alta parte decat in bani. Din Cotidianul
aflam ca incepand de astazi se vor intalni la Sibiu reprezentantii tuturor cultelor din
Europa in cadrul Adunarii Ecumenice Europene. Evenimentul se va desfasura in perioada 4-9 septembrie si se afla la cea de-a treia editie.
Europa isi cauta in Romania un Dumnezeu unic

In timp ce unii se roaga si traiesc o viata casta, Angelina Jolie se intrece pe sine in
dezvaluiri legate de viata sa intima. De data aceasta aflam din Cancan ca Angelina adora sa faca amor atunci cand este insarcinata. "Desi eram gravida, am avut parte, pe perioada sarcinii mele cu Shiloh Nouvelle, de nopti pline de amor alaturi de Brad. Sarcina m-a facut sa traiesc mult mai intens fiecare clipa de amor alaturi de iubitul meu", a spus ea.
Angelina adora sa faca amor gravida

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro