410.000 de numere naţionale geografice pentru servicii de telefonie fixă

iunie 6, 2005

Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii (ANRC) a acordat resurse de numerotaţie companiilor Media Sat S.R.L. şi Mobimax Servicii S.R.L.

Compania Mobimax Servicii S.R.L. a solicitat şi a primit 410.000 de numere naţionale geografice din domeniul 0Z=03 pentru servicii de telefonie fixă cu o arie de utilizare naţională. Companiei i-au fost alocate câte 1000 de numere pentru servicii diverse din domeniul 0Z=08 furnizate prin intermediul numerelor verzi, numerelor de acces universal, al cartelelor preplătite şi al cartelelor virtuale, precum şi pentru servicii de televotare şi de acces la reţele de date şi Internet. De asemenea, compania a primit şi câte 1000 de numere pentru servicii cu tarif special din domeniul 0Z=09 (servicii din categoria divertisment, jocuri, concursuri telefonice; informaţii generale, de afaceri şi de marketing; divertisment adulţi). Totodată, companiei i-au fost alocate indicativul 1039 pentru selectarea transportatorului cu ton intermediar şi 1639 pentru selectarea transportatorului fără ton intermediar.

Compania Media Sat S.L.R. a solicitat şi a primit 1.000 numere naţionale non-geografice care vor fi folosite pentru oferirea de servicii din categoria divertisment adulţi (domeniul 0Z=09).

Totodată, ANRC precizează că au fost revocate licenţele de utilizare a resurselor de numerotaţie ale companiilor S.C. Oltenia Network Cable S.R.L. şi S.C. International Communications Systems S.R.L, ca urmare a cererii titularilor.

Pentru mai multe informaţii despre resursele de numerotaţie acordate de către ANRC vă rugăm să consultaţi secţiunea dedicată a paginii de Internet a instituţiei.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro