4000 de apartamente noi prezentate la CONDOMINIUM 2007

Un numar de 35 de proiecte rezidentiale totalizand peste 4.000 de apartamente noi vor fi prezentate la prima editie a Targului de Apartamente CONDOMINIUM 2007 care va incepe joi, 15 februarie 2007, ora 10:00, la World Trade Plaza Bucuresti.

Timp de patru zile, vizitatorii vor avea ocazia sa compare peste 90 de modele de apartamente disponibile in ansamblurile rezidentiale mari din zona Capitalei, dar si de pe Litoral.

Valoarea totala a proiectelor expuse spre vanzare la CONDOMINIUM 2007 depaseste 750 milioane de euro, fiind cel mai important volum de investitii din industria apartamentelor, reunit vreodata de o manifestare expozitionala de profil din Romania.

Doua dintre proiectele expuse vor fi lansate la vanzare, in premiera, cu aceasta ocazie.

De asemenea, in cadrul expozitiei, vizitatorii vor putea consulta diverse oferte financiare de creditare, prezentate de cele mai importante institutii bancare, precum si de brokeri de credite din Romania. Caracterul complet al manifestarii este demonstrat si de oferta de decoratiuni interioare si dotari tehnice expusa.

In paralel cu targul, ProActive Business Communication si Plus Media organizeaza, pe data de 16 februarie, la World Trade Center, salile Beijing-Vienna, o conferinta de Real Estate destinata specialistilor, si la care vor participa reprezentanti ai autoritatilor, oameni de afaceri romani si straini, reprezentanti ai Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare – care este si partenerul de excelenta al conferintei -, dar si membri ai federatiilor europene din domeniu. Evenimentul va reprezenta un bun prilej pentru a afla, de la cele mai autorizate persoane din domeniu, cum evolueaza piata imobiliara din Romania, care sunt cele mai noi proiecte si cele mai avantajoase produse financiare.

Targul va fi deschis publicului larg incepand de joi, 15 februarie, pana sambata, 17 februarie, intre orele 10.00-19.00 si duminica, 18 februarie, intre orele 10.00-16.00. Intrarea este libera.

Detalii la www.targapartamente.ro