4 semne că aveți nevoie de o mai bună depozitare a pantofilor

Aveți o intrare mare și un dulap. Deci, de ce aveți nevoie de o depozitare mai bună a pantofilor?

 

Pantofii tind să se îngrămădească la ușa din față, în cel mai întâmplător mod. Uneori sunt aruncați în spatele dulapului. Dacă încălțămintea dvs. este organizată și ușor de găsit, aceasta poate avea un impact uriaș asupra rutinei zilnice.

 

Iată patru semne că aveți nevoie de o depozitare mai bună a pantofilor în casa dvs.

 

1. De multe ori întârziați la muncă, căutând pantofii potriviți

 

Când pantofii sunt îngrămădiți în partea de jos a dulapului, acesta vă încetinește. Sortarea printr-o grămadă de pantofi face dificilă găsirea perechii potrivite, atunci când sunteți în drum spre serviciu sau un eveniment special.

 

Un suport pentru pantofi sau un pantofar dedicat pentru încălțăminte vă oferă un loc desemnat pentru fiecare pereche de pantofi. Acest lucru le face ușor de găsit și accesat, atunci când aveți nevoie de ele. Fără căutare, fără sortare, fără timp pierdut.

 

Femeile cu suporturi pentru pantofi au de șapte ori mai multe șanse să ajungă la timp la muncă decât femeile fără suporturi pentru pantofi. Dacă întârziați întotdeauna la muncă, atunci un suport pentru pantofi sau un pantofar ar putea fi răspunsul.

 

2. Puteți găsi doar un singur pantof

 

Ce este și mai frustrant decât să nu vă puteți găsi pantofii? Găsirea unui singur pantof și întrebatul unde este celălalt. Soluțiile de depozitare a pantofilor vă încurajează să păstrați perechile de pantofi laolaltă. Economisiți ceva timp și anxietate, cu excepția cazului în care vă bucurați să alergați prin casă în căutarea unui pantof când întârziați la serviciu. Din nou.

 

3. Pantofii sunt zgâriați și marcați

 

Când aruncați tocuri, sandale, adidași și pantofi de seară unul deasupra altuia, aceștia vor fi zgâriați, marcați și vor arăta uzați. Unii dintre pantofii dvs. sigur costă ceva bani. Mențineți-i organizați și aveți grijă de ei. Un suport pentru pantofi extensibil, un pantofar sau rafturi deschise în dulapul dvs. nu numai că vă menține pantofii bine organizați, ci îi protejează și îi păstrează cât mai bine.

 

4. Intrarea pare întotdeauna dezordonată

 

Când familia și prietenii vin în vizită, primul lucru pe care îl văd este intrarea în casa dvs. Ce vor vedea când vă vor deschide ușa din față? Oamenii se simt relaxați când intră într-o casă care arată ordonată.

 

O bancă de depozitare este o modalitate excelentă de a vă menține ușa din față ordonată, fără aglomerație. De asemenea, oferă oamenilor un loc unde să-și pună pantofii. Persoanele în vârstă vor aprecia cu adevărat acest lucru atunci când vizitează, deoarece le este mai ușor să se așeze, pentru a se încălța. Un dulap pentru holul din față cu rafturi sau un pantofar este o altă alternativă.

 

O casă organizată este mai primitoare și vă face viața mai bună. Investiți în soluții mai bune de depozitare a încălțămintei pentru a vă simplifica rutina de dimineață și pentru a vă menține casa în ordine excelentă.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro