4 motive sa-ti promovezi afacerea pe Facebook

aprilie 26, 2019

Avand in vedere popularitatea retelelor sociale in zilele noastre si numarul mare de utilizatori din toata lumea, Facebook este mediul ideal de promovare a afacerilor. In Romania, exista 9 milioane de utilizatori activi ai acestei retele, ceea ce pozitioneaza Facebookul pe prima pozitie din cele mai folosite aplicatii.

Mai mult de jumatate din acest numar de utilizatori acceseaza zilnic aceasta retea. Asa ca, printre acesti utilizatori se afla si clientii si potentialii clienti ai afacerii tale.

Facebook este un mod extraordinar de a creste expunerea brandului tau si traficul pe pagina ta web, de a fideliza clientii, a atrage potentiali clienti si a genera vanzari. Iata 4 motive de ce este bine sa-ti faci reclama pe Facebook.

Facebook in sine este o baza de clienti si potentiali clienti

Luand in considerare numarul mare de utilizatori activi ai platformei este imposibil ca printre ei sa nu se afle clienti si potentiali clienti ai afacerii tale. Cu ajutorul reclamelor targetate poti ajunge exact la publicul tinta al business-ului tau. In functie de varsta, studii, aprecieri, date demografice iti poti crea comunitatea catre care reclamele tale sa fie expuse. In asa fel, ajungi exact la publicul pe care il doresti.

Este cel mai ieftin mod de promovare

Intr-adevar, raportat la numarul de conturi la care reclama ta ajunge, pretul este unul minim. Nu a fost niciodata mai ieftin sa va contruiti un brand si sa promovati produsele sau serviciile catre un numar asa mare de persoane. In momentul in care iti creezi un anunt sau o reclama pe Facebook vei putea alege tu suma pe care doresti sa o investesti. Iar Facebook are capacitatea sa genereze trafic pentru orice suma setata.

Poti masura, simplu si rapid, eficienta campaniilor tale

Pentru fiecare campanie sau reclama pe care o creezi pe Facebook iti vor aparea indici specifici ai eficientei sale. Poti afla usor cate persoane ti-au vazut reclama si cate click-uri a generat. In functie de acest aspect iti poti masura rezultatele si sa-ti imbunatatesti modul de promovare. Vei vedea cate clicuri au generat trafic si eventual vanzari.

Iti creezi o comunitate

Numarul mare de persoane care frecventeaza platforma de socializare sunt clientii tai. Iar daca activitatea paginii de Facebook a afacerii tale este una cu care acestia se identifica, iti poate crea propria comunitate. Asta inseamna ca iti fidelizeaza clientii, iar acestia vor dobandi incredere in brand-ul tau. Unul dintre punctele forte ale marketing-ului pe Facebook este ca are abilitatea de a crea relatii intre public si brand-uri. Iar interactiunile zilnice cu clientii vor umaniza brand-ul semnificativ si vor crea o legatura de incredere intre consumator si produs sau serviciu.

In consecinta, Facebook este o modalitate excelenta pentru promovarea produselor si serviciilor tale. Iar daca este facut cum trebuie marketing-ul pe social media poate genera rezultate uimitoare pentru sume de bani mici. The Markers este o agentie de marketing digital care ofera un pachet intreg de servicii de promovare in social media: implementare, dezvoltare, optimizare campanii Facebook.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro