3 Semne ca Agentia Imobiliara are nevoie de alt sistem CRM

Pentru multi profesionisti in domeniul imobiliar, ideea de a-si “digitaliza” agentia si de a aduce procedurile de administrare a afacerii la un alt nivel, produce un sentiment de panica si teama de necunoscut.

Insa, primul lucru pe care ar trebui sa il cunoasca aceste agentii imobiliare, este ca dezvoltatorii profesionisti de CRM imobiliar ofera consultanta tehnica profesionala pentru a se asigura ca produsul lor este utilizat la intreaga capacitate!

Adeseori, chiar agentii imobiliare care au deja un sistem CRM, realizeaza ca acesta nu este folosit de catre agenti, nu le este util si nu aduce rentabilitate companiei.

SEMNE ca agentia ta imobiliara nu utilizeaza cea mai buna solutie CRM:

  1. Agentii dumneavoastra nu stiu cum sa utilizeze eficient CRM-ul, este greoi de utilizat si nu primesc suport tehnic de la producator.

Un CRM eficient pentru agentii imobiliare ar trebui sa fie un instrument usor de utilizat, astfel incat munca agentilor, legata de administrarea proprietatilor, clientilor si proprietarilor sa fie automatizata si simplu de utilizat, indiferent ca se afla la birou sau la o vizionare..

  1. Nu observati o rentabilitate reala a investitiei

Un CRM nu este util doar daca stocheaza date importante pentru agentia dumneavoastra.

Pentru a va oferi date reale despre modul cum agentia dvs. functioneaza si “creste”, el ar trebui sa fie un instrument valoros de analiza. SoftImobiliar CRM este un exemplu de CRM imobiliar care ofera date complete privind eficienta agentiei dvs. prin rapoarte personalizate care pot conduce la: evitarea activitatilor ineficiente, rationalizarea sarcinilor agentilor si constientizarea celor mai bune surse ce conduc la vanzari reale.

  1. CRM-ul pe care il utilizati nu ia in considerare nevoile personale ale agentiei

Incepand de la zona geografica in care functioneaza agentia, trasaturile populatiei si trendul in imobiliare din zona respectiva, toate acestea influenteaza nevoile agentiei dumneavoastra, dar si caracteristicile de functionalitate ale CRM-ului pe care il utilizati.

Posibilitatea de personalizare la cerere a unui CRM imobiliar, care sa permita agentilor sa lucreze inteligent si eficient, este imperios necesara! Luati in considerare un dezvoltator de CRM devotat care sa fie capabil sa optimizeze performanta agentiei imobiliare specific nevoilor dvs!

Pentru cei la inceput de drum in imobiliare, agentii imobiliare de succes, francize sau dezvoltatori imobiliari, Softimobiliar CRM este cea mai puternica si simplu de utilizat solutie CRM in imobiliare. Motivul este simplu: a fost dezvolata continuu si personalizata punand in practica nevoile reale a peste 290 de clienti!

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » 3 Semne ca Agentia Imobiliara are nevoie de alt sistem CRM