3 modele noi de Harley Davidson

Harley Davidson a prezentat 3 modele noi pentru 2014. Acestea sunt un Low Rider, un Super Low 1200T şi o Street Bob Special Edition.

Cele trei noi modele fac parte dintr-o gamă restructurată a Harley Davidson, colecţia Project Rushmore care a fost lansată anul trecut. În această colecţie găsim Road King, Electra Glide şi Street Glide.

 

 

 

 

Low Rider

Low riderLow Rider se întoarce în gama Harley Davidson după o pauză de cinci ani şi combină o şa foarte lăsată, de doar 680 de mm, ghidon şi praguri pentru a asigura cel mai mare confort.

Motorul V-twin de 1690cc a trecut printr-o restructurare ca parte a Proiectului Rushmore, ceea ce presupune revitalizarea colecţiei de motociclete ca răspuns la feedback-ul proprietarilor legat de crearea unor noi modele.

Super Low 1200T

harley_davidson_superlow_wallpaper_5-otherHarley Davidson vede Super Slow ca pe o variantă mai uşoară în categoria touring, aceasta cântărind cu 53,5 kg mai puţin decât oricare alt model de Harley touring.

Acest model a fost adaptat pentru clienţii între 1,55m şi 1,70m înălţime. În acest fel, şoseaua, ghidonul şi pragurile pentru picioare sunt la îndemănă. Super Low poate rula încărcat în timp ce suspensiile absorb cu brio orice şoc sau denivelare.

Street Bob Special Edition

specialeditionNoul Street Bob este un model făcut la comandă cu partea din jos "dezbrăcată",  un motor de 1690 cc, roţi cu 5 spiţe şi o vopsea în două nuanţe cu o grafică inedită.

Ghidonul ca nişte coarne de cerb şi aspectul întunecat sunt menite să îi confere acestui model un ton mai agresiv. Noul model are aripă spate decupată, un rezervor Fat Bob şi motorul vopsit negru.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro