2Fresh este agentia web a anului 2005

2Fresh a câştigat vineri marele premiu „Web Agenţia anului” în cadrul festivalului de comunicare digitală şi web design Internetics. Pentru Internetics 2005, 2Fresh a propus lucrări de comunicare digitală şi design web în următoarele domenii: Prezentare de corporaţie – www.romsym.ro (client Romsym Data), Prezentare de IMM – www.biss.com.ro (client Business Intelligence Software Solutions), Prezentare de brand / produs – www.passat.ro (client Porsche România), Comerţ electronic – www.focus94.ro (Client Focus94).

„Acest premiu vine ca o recunoaştere a deciziei noastre de a ne impune pe piaţă nu doar ca o agenţie creativă, ci şi ca o companie capabilă să ofere servicii complete de comunicare prin Internet. Designul este foarte important însă trebuie să avem mereu în vedere nevoile de marketing şi comunicare ale clienţilor şi folosind mediile interactive să livrăm soluţii cu valoare adăugată” declară Marius Dascălu, CEO / Creative Director 2Fresh.

„Mulţumesc echipei şi nu în ultimul rând clienţilor care au avut încredere în soluţiile propuse de noi” a mai adăugat reprezentantul 2Fresh. Agenţia a câştigat şi premiul pentru Prezentare de produs / brand pentru proiectul „Noul Passat” – www.passat.ro