2007: Concurs pentru ocuparea a 4 posturi diplomatice

noiembrie 22, 2007

In perioada noiembrie-decembrie a.c., Ministerul Afacerilor Externe va organiza un concurs pentru ocuparea a 4 posturi diplomatice cu urmatoarele profiluri: Agent Guvernamental-2 locuri si Francofonie-2 locuri.
Concursul pentru ocuparea posturilor diplomatice este deschis candidatilor cu studii superioare de lunga durata in cadrul unei institutii de invatamant superior din tara sau din strainatate absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, recunoscuta de MECT.
Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa cunoasca doua limbi straine, din care cel putin una de circulatie internationala; studiile postuniversitare si experienta in domeniul relatiilor internationale pot constitui un avantaj; lipsa antecedentelor penale, detinerea exercitiului tuturor drepturilor civile si politice prevazute de lege; cunostinte de utilizare a tehnologiei informatiilor; stare de sanatate buna, dovedita cu certificat medical eliberat de medicul de familie; tinuta morala si civica corespunzatoare exigentelor diplomatice; aptitudini fizice si psihice corespunzatoare activitatii diplomatice.
Inscrierea la concurs se va face pana la data de 21 decembrie 2007, la sediul MAE din Aleea Alexandru nr. 31.
Formularele de inscriere la concurs (cerere tip, CV, fisa personala, bibliografia de concurs), precum si relatii suplimentare (inclusiv regulamentul concursului) pot fi obtinute de pe pagina web a MAE www.mae.ro, la capitolul Oportunitati de angajare si la Directia Resurse Umane (tel. 431.12.35).
Aceleasi precizari vor fi afisate si la avizierul MAE din spatiile de lucru cu publicul.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro