2006: Zece postasi romani au fost premiati

Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, si Dan Mihai Toader, directorul general al Postei Romane au premiat, cu ocazia Zilei Monxdiale a Postei, zece postasi romani care s-au remarcat prin fapte deosebite in activitatea profesionala de-a lungul ultimului an.

“Posta a contribuit inca de la infiintarea sa la crearea unor legaturi permanente intre oameni. De la diligenta la serviciul de curierat rapid, fie ca vorbim de viata noastra personala, fie ca vorbim de cea de afaceri, profesionalismul functionarilor Postei Romane ne-a sprijinit in mentinerea si permanentizarea legaturilor cu cei dragi sau cu partenerii de afaceri”, a declarat Zsolt Nagy.

Pe langa diplome si premii, cei zece angajati au primit distinctia “Postasul erou Ion B. Georgescu”, ce poarta numele unui postas roman care, in urma cu 100 de ani, a murit la datorie, salvand de hoti bani si trimiteri postale. Aceasta distinctie, instituita incepand din acest an, isi propune sa rasplateasca devotamentul si curajul de care dau dovada postasii in apararea valorilor Postei Romane.

“Posta Romana se poate baza pe angajatii sai, pentru ca acestia au demonstrat de nenumarate ori de-a lungul timpului atasamentul lor fata de valorile pe care le servesc. Nu o data postasii nostri si-au depasit chiar atributiile profesionale si s-au angajat in lupte dure pentru ajutorarea semenilor. S-au luptat cu incendii, cu inundatii, cu boli sau cu hoti si si-au riscat viata in multe randuri”, a declarat Dan Mihai Toader. (POSTA ROMANA)