2006: Utilizatorii Cartelei Connex beneficiaza de noi servicii

Mai mult de 20.000 de utilizatori ai Cartelei Connex au ales noua optiune „Cumpara valabilitate” in numai doua saptamani de cand aceasta a fost pusa de catre Connex Vodafone la dispozitia clientilor sai.

Acest nou serviciu le permite clientilor serviciilor preplatite Connex Vodafone sa prelungeasca perioada de valabilitate a cartelei SIM intre doua reincarcari.

„Ne bucura succesul deosebit de care se bucura serviciul „Cumpara valabilitate” in randul clientilor nostri, deoarece acesta raspunde unei nevoi stringente existente pe piata serviciilor preplatite. Acest serviciu inovativ este unic pe piata romaneasca si, impreuna cu optiunile „Suna-ma” si „Transfera credit”, ofera mai multa flexibilitate in comunicare”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer, Connex Vodafone.

„Cumpara valabilitate” vine in ajutorul clientilor serviciilor preplatite atunci cand acestia au nevoie sa comunice, dispun de credit dar cartela SIM se afla in perioada de gratie.
Serviciul propune doua optiuni tarifare – 1 USD pentru o extindere a valabilitatii de 5 zile, sau 2 USD pentru o extindere a valabilitatii de 15 zile.

Orice utilizator al Cartelei Connex poate cumpara valabilitate, indiferent daca se afla in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie.

Clientii pot utiliza serviciul „Cumpara valabilitate” apeland gratuit *120#. Pentru a folosi acest serviciu, clientii Cartelei Connex trebuie sa dispuna de un credit initial de cel putin 1.5 USD. Ei pot cumpara valabilitate de doua ori intre doua reincarcari.

Serviciul „Cumpara valabilitate” este disponibil si in roaming. Connex Vodafone are acorduri de roaming pentru servicii preplatite cu 55 de operatori din 33 de tari.