2006: Summer Camp pentru copilul tau

TopTrips Summer Camp este cea mai interactiva tabara de vara. Calarie, tir cu arcul, ateliere ‘Fun Science’, olarit, drumetie, orientare cu busola, bal mascat, foc de tabara si multa distractie: acestea sunt ingredientele unei tabere in care vrei sa iti trimiti copilul.

Toptrips Summer Camp este o tabara de vara interactiva, destinata copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani.
Locatia de desfasurare este Cabana Cumpana, Muntii Fagaras, locatie fascinanta, aflata la 840 m altitudine, fiind inconjurata de un peisaj feeric dominat de maretia celor mai inalti munti din Romania.
Tabara se organizeaza pe parcursul a 7 zile(6 nopti), intre 31.07.2006 si 06.08.2006 si vor participa 65 de copii din Bucuresti si nu numai.
Organizarea este foarte stricta, 14 oameni cu experienta vor lucra la buna desfasurare a lui (4 profesori, 1 medic, 5 animatori, 2 instructori, 2 organizatori) .
Pentru detalii referitoare programul detaliat al taberei, tarif si modalitati de inscriere, va invitam sa vizitati site-ul www.summer-camp.ro, dupa data de 10 mai, sa ne contactati telefonic sau prin email la contact@toptrips.ro.