2006: RHS Dealers Meeting

iunie 7, 2006

In perioada 26-28 mai 2006, in cadrul hotelului New Montana din Sinaia, RHS Company a organizat RHS Dealers’ Meeting 2006, la care au participat peste 270 de dealeri si furnizori de echipamente IT.

Aflat la a treia editie, RHS Dealers’ Meeting a adus fata in fata producatori de renume mondial precum ASUS, Supermicro, Sycron, Softwin, Proview, Palit, Foxconn, Edimax si dealeri IT de pe tot teritoriul Romaniei. Intalnirea le-a oferit acestora din urma ocazia de a cunoaste in mod direct producatorii din domeniile de interes si de a obtine informatii de ultima ora in ceea ce priveste noile tehnologii si produse precum si date referitoare la evolutia pietei de Itla nivel global.

In acest context a fost lansat si catalogul PC Arena, cea mai completa publicatie de produse si echipamente IT, ce-si propune sa ofere utilizatorilor informatii complete si pertinente in ceea ce priveste tehnica disponibila pe piata romaneasca.

Prin organizarea acestui eveniment, RHS Company isi demonstreaza interesul pentru dezvoltarea IT in Romania si pentru mentinerea unor parteneriate solide cu liderii in acest domeniu.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro