2006: Oportunitati de afaceri in Libia pentru firmele romanesti

martie 24, 2006

Banca de Dezvoltare din Libia a anuntat ca are disponibila suma de 500 milioane dinari libieni (cca 360 milioane USD) pentru proiecte in sectorul productiv al IMM-urilor si asteapta propuneri de proiecte din partea firmelor romanesti interesate de cooperarea cu Libia.

Reprezentantul bancii a prezentat oferta in cadrul unui seminar organizat de consilierul economic al Romaniei in Libia. Scopul seminarului a fost de a promova oferta romaneasca de export si de a relua cooperarea economica bilaterala.

La seminarul cu tema “Rolul IMM-urilor in economie. Dezvoltarea colaborarii economice romano-libiene“, organizat in data de 22 martie 2006, au participat presedintele Uniunii Camerelor de Comert, Industrie si Agricultura (UCCIA) din Libia, Mohamed Hussein Kanoon; directorul general al UCCIA, El Hadi el Fatim; Munir A. Gnidy, director general al Development Bank-Jafara Branch, presedintele companiei private libiene “The International for fairs&Business Services”, Mohamed H. Aldaykey si reprezentanti a unor companii libiene.

Discutiile s-au concentrat asupra rolului cooperarii economice internationale, stimularii participarii firmelor romanesti in domeniul realizarii de proiecte pentru sectorul intreprinderilor mici si mijlocii din Libia.

Actiunea de promovare a ofertei de cooperare economica si exporturi romanesti in Libia face parte din programul ce vizeaza promovarea intereselor economice ale tarii noastre pe continentul african, in contextul dezvoltarii si diversificarii relatiilor economice bilaterale.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro