2006 Liceul Gheorghe Lazar: Inveti si castigi cu BRD

martie 18, 2006

Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEdC) şi BRD - Groupe Société Générale vor organiza luni, 20 martie 2006, ora 11.00, la Liceul Gheorghe Lazăr (Bdul Elisabeta nr. 48, Bucuresti, sector 1) prima etapă a programului de educare „Înveţi şi câştigi cu BRD”, destinat elevilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani cu privire la sistemul bancar din România.

Programul „Înveţi şi câştigi cu BRD” are scopul de a familiariza elevii cu modalităţile de funcţionare a sistemului bancar, meseriile derulate şi utilitatea serviciilor bancare în viaţa de zi cu zi, prin contactul direct cu specialişti din acest domeniu. Programul „Înveţi şi câştigi cu BRD” se va desfăşura, în stadiul pilot, în 185 de licee şi va viza peste 150.000 de liceeni. Selectarea liceelor se va realiza pe baza mărimii, profilului şi localizării fiecărei unităţi de învăţământ. Proiectul este structurat în două etape:

1. perioada 20 martie – 5 mai 2006: organizarea de prezentări educative despre sistemul bancar susţinute de specialişti BRD. Participarea la prezentări este opţională. Această etapă se va finaliza cu aplicarea unui test-grilă la care vor avea acces toţi elevii înscrişi în clasele IX-XII, inclusiv cei care nu au participat la prezentări.
2. perioada 8 - 26 mai 2006: organizarea concursului cu premii pentru liceele selectate „Câştigi cu BRD”, participarea făcându-se pe baza completării testului grilă.

Premiile, în valoare totală de peste 10.000 EUR, includ cadouri promoţionale, abonamente la reviste cu caracter ştiinţific, marele premiu fiind reprezentat de o excursie de 3 zile pentru două persoane la parcul de distracţii „Futuroscope” din Franţa.

BRD - Groupe Société Générale este a doua bancă din România, cu active ce depăşesc 5,2 miliarde EUR (la sfârşitul lunii septembrie 2005). Banca are peste 1,7 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 320 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB (3,5 miliarde EUR în luna februarie 2006).

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro